TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub guanya el Trofeu Ramon Orga

esports
Diumenge, 27 setembre 2009. 21:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat, al gimnàs de les Comes, el primer equip del CPP Igualada Suro Pub va fer-se amb el Trofeu Ramon Orga, recuperant el títol que l’any passat no havia pogut revalidar davant el Vic TT. L’equip igualadí va classificar-se per la disputa de la final en vèncer al CTT Vilanova i la Geltrú per 3-1.

El CPP Igualada Suro Pub, campió del Trofeu Ramon Orga

En la primera partida, Lluís Graells perdia davant de Jaume Budesca per 0-3, però immediatament després Kazeem Ahmed feia pujar l’empat al marcador vencent a Rafael Monzó per 3-0. La parella de dobles igualadina Ahmed – Satorras va sumar el segon punt del conjunt igualadí en derrotar per 3-0 als vilanovins Budesca – Monzó. Kazeem Ahmed va fer el punt definitiu davant Jaume Budesca, a qui va guanyar per un ajustat 3-2. A l’altra semifinal, el TT La Passió d’Esparreguera es va imposar contra pronòstic al Tramuntana Figueres, també per 3-1, convertint-se d’aquesta forma en el finalista juntament amb els amfitrions.

Jordi Satorras va fer el primer punt de la final per al CPP Igualada Suro Pub en imposar-se per 3-1 a Alexandre Vidal. Kazeem Ahmed va fer pujar el 2-0 al marcador guanyant a Rubén Quesada també per 3-1. Finalment, la parella local Ahmed – Graells va superar per 3-2 a la del TT La Passió d’Esparreguera, Vacarisas – Vidal, aconseguint d’aquesta forma el 3-0 definitiu que tornava a dur el Trofeu Ramon Orga a les vitrines del club igualadí.

En la lluita per la tercera plaça, el Tramuntana Figueres va superar el CTT Vilanova i la Geltrú per 3-1, fent palès el fet de competir a la Divisió d’Honor Espanyola, com el club igualadí, mentre que els altres dos clubs militen a la 1a divisió estatal, la categoria immediatament inferior. Cal remarcar que el primer partit de lliga de la Divisió d’Honor Espanyola enfrontarà el CPP Igualada Suro Pub precisament amb el club empordanès.

Els benjamins firmen una bona primera fase del Circuit Horitzó

Francesc Masip i Guillem Bacardit van representar al CPP Igualada Suro Pub en la primera fase del Circuit Horitzó disputada el cap de setmana passat. Molt destacada va ser l’actuació de Francesc Masip, que va assolir la primera plaça del seu grup en vèncer als cinc rivals als quals es va enfrontar. Per la seva banda, Guillem Bacardit, debutant en la competició, va aconseguir dues victòries en el seu grup, també de sis jugadors.

CPP Igualada Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.