TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub inicia la temporada amb l'Open Catalunya

Joan Masip guanya l'Open Internacional de Saragossa benjamí

esports
Dilluns, 21 setembre 2009. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat el CPP Igualada Suro Pub va encetar la temporada oficial de competició amb la participació de palistes de l’entitat a diverses categories de la primera fase de l’Open Catalunya. A més, dissabte passat, el palista del CPP Igualada Suro Pub Joan Masip, va disputar i guanyar l’Open Internacional de Saragossa en categoria benjamina celebrat en terres aragoneses. Coincidint amb els actes de la fira i amb l’inici de la temporada, el dissabte que ve a la tarda es disputarà al gimnàs de Les Comes la XXXVII edició del Trofeu Ramon Orga.

Joan Masip, campió de l'Open Internacional de Saragossa benjamí

Primera fase de l’Open Catalunya

En categoria Sènior B hi van prendre part tres palistes del club igualadí. Cap dels tres va poder superar la fase de grups del torneig. Lluís Graells va assolir la tercera posició del seu grup en guanyar tres partides i perdre’n dues; Ricard Alert va quedar quart de grup en vèncer a un rival i perdre davant dels altres tres; i Bernat Bisbal va quedar en sisena posició del seu grup sense poder imposar-se a cap dels seus rivals.

En categoria Infantil A, Joan Masip, l’únic benjamí que competia a la categoria, va guanyar dues partides i va perdre’n tres, aconseguint així la quarta posició del seu grup, que el col•loca en les posicions que van entre la desena i la dotzena en el global. A l’Infantil B, Jordi Marcè va veure’s derrotat pels quatre rivals del seu grup, malgrat que en tres de les ocasions, la derrota fou per 2-3.

Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip van competir en la categoria Aleví A. Després de quedar segon del seu grup guanyant tres partides i perdent-ne una, perdre en els quarts de final i guanyar les dues següents eliminatòries, Albert Kenji Matsuoka va obtenir la cinquena plaça final. Per la seva banda, Francesc Masip va quedar tercer del seu grup en guanyar dues partides i perdre’n dues més, fet que el va ubicar en les posicions que van entre la novena i la dotzena.

Joan Masip s’endú l’Open Internacional de Saragossa

El palista igualadí va classificar-se com a primer de grup i va superar els quarts de final, les semifinals i la final sense cedir cap joc, tot i enfrontar-se amb jugadors de molt bon nivell estatal benjamí. Joan Masip també va disputar l’Open en categoria absoluta, on va quedar en segona posició del seu grup i va quedar eliminat a la primera ronda eliminatòria.

Open Internacional de Vic

Fa dues setmanes, els tres integrants del primer equip del CPP Igualada Suro Pub van participar a l’Open Internacional de Vic, on va destacar el resultat aconseguit per Kazeem Ahmed, que va assolir els vuitens de final de la competició. Jordi Satorras i Lluís Graells no van poder superar l’exigent fase de grups.

Dissabte vinent, Trofeu Ramon Orga a Les Comes

El CPP Igualada Suro Pub competirà amb tres equips més per endur-se el títol, amb la disputa de semifinals, programades a dos quarts de cinc, i la final i el tercer i quart lloc un cop acabades aquestes. El trofeu aplegarà dos equips que militaran la temporada que ve a la segona màxima categoria estatal, la Divisió d’Honor Espanyola, entre els quals es compta l’amfitrió i el Tramuntana Figueres, i dos equips que ho faran a la immediatament inferior, 1a nacional, que seran el TT La Passió d’Esparreguera i el CTT Vilanova i la Geltrú. Com cada temporada, el Trofeu Ramon Orga servirà com a presentació oficial del primer equip del CPP Igualada Suro Pub.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.