TORNAR

Gran participació en la festa d'estiu del Club Aidar

societat
Dimarts, 11 agost 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Com cada any, el Club Social Aidar d'Igualada celebra una festa per donar la benvinguda a les vacances d’estiu. Enguany, aquesta trobada ha estat més especial, reunint-se socis dels club amb amics, familiars i monitors, així com amb la regidora de Salut i Acció Social, Pilar Salat. La vetllada es va celebrar el passat dijous 30 de juliol a les pistes de l’IES Joan Mercader, on es van aplegar una setantena de persones.

Els assistents van poder gaudir d’un menú d'estiu, amenitzat per l’humor de David Vilaseca, que va aconseguir fer riure a tot el públic assistent amb una bona selecció d’acudits, gags i d’altres històries de collita pròpia. La part musical de la nit va ser a càrrec del DJ Jota, juntament amb un dels grups finalistes del Quart Certamen Música Jove d’Igualada, els Wednesday Fall que van entrar amb molta força tocant tant cançons pròpies com versions de reconeguts èxits de rock internacional.

Aquesta ha estat una festa gestionada íntegrament pels participants del Club Aidar amb l’ajuda del socis de l’Associació per a la Rehabilitació del Malalt Psíquic de l’Anoia, i la col•laboració l’I.E.S. Joan Mercader, l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament de Jorba, així com d’altres empreses locals.

Des de l’any 1998 l’Associació per a la Rehabilitació del Malalt Psíquic de l’Anoia treballa per a la integració de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. El Club Social Aidar va dirigit a persones afectades, i és un recurs d’oci inclusiu que pretén ser una estructura de suport social, establint xarxes que ajudin a la rehabilitació i a la inserció comunitària d’aquest col•lectiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.