TORNAR

L’OAC Anoia es trasllada al Casal Cívic Montserrat per reformes a les dependències actuals

politica
Divendres, 24 juliol 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els serveis de l’Oficina d’Acció Ciutadana l’Anoia – Igualada del Departament de Governació i Administracions Públiques es traslladaran a la seu del Casal Cívic Montserrat d'Igualada, com a conseqüència de les obres de reforma integral que s’han de dur a terme a l’edifici ubicat al passeig de Mossèn Jacint Verdaguer, on es troben les dependències actuals.

Casal Cívic Montserrat

Per fer el trasllat, l’OAC tancarà durant tot el divendres 24 de juliol i reprendrà la seva activitat el dilluns 27 de juliol al nou emplaçament, situat al carrer de les Orquídies, 7, d’Igualada, amb l’horari habitual.

El Casal de la Gent Gran també es traslladarà temporalment al Casal Cívic Montserrat a partir del setembre. D’aquesta manera, el trasllat es farà coincidint amb la pausa per les vacances de l’estiu, i s’iniciarà el nou curs al nou emplaçament.

El Departament de Governació i Administracions Públiques aporta una inversió d’uns 2 milions d’euros per a la reforma integral de l’antiga seu de l’OAC i Casal de Gent Gran. La durada prevista de les obres és de vint-i-quatre mesos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.