TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub celebra el final d'una temporada històrica

esports
Dimarts, 21 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat, jugadors, directiva i socis del CPP Igualada Suro Pub van celebrar els èxits aconseguits en la temporada que ha conclòs en les darreres setmanes amb un sopar al restaurant Sentsoví d’Igualada. D’altra banda, l’activitat al club no s’atura, ja que diversos jugadors del club han participat recentment en tornejos d’estiu, amb l’objectiu de seguir gaudint d'aquest esport durant l’estiu i no perdre la preparació de cara a la difícil temporada que començarà al setembre, on destacaran la participació del primer equip a la Divisió d’Honor Espanyola i la del segon equip a la Superdivisió Catalana.

Els jugadors sènior, celebrant el final de la lliga regular el passat mes d'abril

Entre els torneigs d'estiu cal destacar la participació de Kazeem Ahmed, Jordi Satorras, Lluís Graells i Ricard Alert al II Open de Gratallops. Tot i els pocs anys de vida del torneig, aquest va ser capaç d’aplegar alguns dels millors palistes de Catalunya.

El resultat més destacat el va aconseguir Kazeem Ahmed, que es va fer amb la tercera plaça, per darrere de Marc Duran, campió, Oriol Monzó, subcampió, i Ramon Mampel, quart, tots ells professionals del tennis taula i jugadors de la màxima categoria estatal, la Superdivisió Espanyola.

Jordi Satorras va aconseguir la sisena posició, Lluís Graells, la setena, i Ricard Alert, va entrar dintre els quinze primers classificats en classificar-se tercer del seu grup i caure eliminat en la següent ronda.

D'altra banda, Kazeem Ahmed i Joan Masip també van participar al V Open de Sentmenat. En categoria absoluta, Oriol Monzó va impedir al nigerià arribar a la final vencent-lo a les semifinals, mentre que en categoria d’edats, Joan Masip no va poder superar la fase de grups.

Els més petits de l’entitat van participar al X Memorial Mossèn Serra del CN Tarraco. El benjamí del CPP Igualada Suro Pub Joan Masip va ser-ne el vencedor. Albert Kenji Matsuoka i Jordi Marcè van quedar tercers de grup, fet que no els va permetre accedir a les semifinals de la competició, per bé que ambdós van estar ben a punt d’assolir la segona posició dels seus grups que els ho hagués permès.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.