TORNAR

El Volei Sorra d'Igualada encara la recta final

Un campionat consolidat

esports
Diumenge, 12 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La 17ena edició de l'Obert Vòlei Sorra Ciutat d’Igualada està consolidant un any més aquest torneig, tot un clàssic esportiu del mes de juliol. Enguany, 317 equips i més de 1.000 inscrits han tornat a posar al seu límit la infraestructura esportiva instal·lada al Parc Valldaura del barri de Fàtima. Avui diumenge, el campionat encara la recta final, i a la tarda disputaran les finals de les diferents categories.

Amb unes xifres de participació espectaculars, 317 equips i més de 1.000 inscrits, el torneig Vòlei Sorra Ciutat d'Igualada s'està celebrant des de divendres i finalitza avui diumenge al vespre.

Com explica Guillem Carles, president del Club Vòlei Igualada que cada any organitza el campionat, la participació ha tornat a ser la màxima possible, perquè les instal·lacions del Parc de Valldaura (Ronda de Fàtima) es troben al seu límit.

Fins ara, el temps s'ha aliat amb els esportistes: la pluja no ha fet acte de presència i la calor ha estat més moderada, fet que molts han agraït.

Les 8 pistes de 16x8 més la nova pista de minivoleisorra -una de les novetats d'aquest any- seran l'escenari de les grans finals de cada categoria, que es disputaran avui diumenge a la tarda després de dinar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.