TORNAR

Porquerisses i Albarells amb Internet

S'instal·la a Veciana una estació per banda ampla

Dimecres, 8 juliol 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dins el marc del pla Catalunya Connecta, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha activat una estació base a Veciana que permetrà que els nuclis de Porquerisses i Albarells tinguin Internet. Ja es pot consultar online el mapa de cobertura de banda ampla per municipis.

Mapa de cobertura de banda ampla sobre Argençola

Les estacions base que s’han activat, la de Veciana i una al Bages, permetran que puguin connectar-se a Internet de banda ampla o millorar-ne la cobertura els nuclis de Porquerisses i Albarells del municipi d’Argençola, i diversos petits nuclis de Súria i Callús, all Bages.

Catalunya Connecta: Banda Ampla Rural

El projecte Banda Ampla Rural, inclòs en el Pla Catalunya Connecta, té l’objectiu de fer arribar l'accés a Internet de banda ampla a totes les poblacions de més de 50 habitants que no tinguin cobertura del servei ADSL. L’empresa adjudicatària que desplega el servei amb tecnologia WIMAX és Iberbanda.

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat un cercador web que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de banda ampla dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.