TORNAR

Bon paper dels benjamins del CPP Igualada Suro Pub als Campionats d’Espanya a Gran Canaria

Finalitza una temporada d'èxits

esports
Dimarts, 7 juliol 2009. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dels dies 27 al 30 de juny, l’equip benjamí del CPP Igualada Suro Pub, integrat per Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka, es va desplaçar a les Illes Canàries per disputar el Campionat d’Espanya benjamí. Els igualadins van fer un bon paper en la modalitat d’equips, on van assolir la desena posició final, un bon resultat tenint en compte el gran nivell d'aquesta competició. D'altra banda, el palista Joan Bertran va disputar el cap de setmana passat el Top 10 de l’Open Barcelona de veterans, on va aconseguir la cinquena plaça. L'ascens del primer equip a la divisió d'honor és el colofó a la gran temporada del club igualadí.

Albert Kenji i Joan Masip a Gran Canària

Bon paper dels benjamins als Campionats d’Espanya a Gran Canaria

El conjunt igualadí va disputar, en primer lloc, una fase de grups, on va vèncer al ED Xuventude Oroso (3-2, Galícia) i al CD Yacal (3-0, Canàries), i va perdre contra el CTM San Sebastián de Los Reyes (1-3, Madrid) i contra el CTT Santa Eularia (1-3, Balears). D’aquesta manera, va classificar-se en la tercera posició del seu grup, fet que li va donar accés a la lluita per les posicions que van de la novena a la dotzena.

En aquesta ronda es va creuar amb un altre club català, els Falcons de Sabadell, a qui va derrotar per 3-0. Finalment, en la disputa de la plaça pel novè o desè lloc, l’equip igualadí es va veure superat pel CDETM Miguelturra (Castella La Manxa) per 2-3.

Els joves palistes del CPP Igualada Suro Pub també van participar en la competició individual. Allà, tant Joan Masip com Albert Kenji Matsuoka es van classificar com a tercers dels seus grups de set jugadors. Aquesta posició els va portar als setzens de final. En aquesta ronda, Albert Kenji Matsuoka es va veure derrotat per 1-3 per Sergio Aguión (Galícia). Joan Masip, per la seva banda va accedir als vuitens de final en superar Francisco Villaescusa (Múrcia) per 3-0, però en aquesta ronda va perdre davant de Rubén Ríos (Andalusia) per 0-3, classificant-se finalment entre els 16 millors palistes espanyols de la seva categoria.

En dobles, la parella igualadina va superar els setzens de final derrotant la parella Sosa – Pérez (Canàries) per 3-0, però van caure eliminats als vuitens de final en perdre per 0-3 davant de Rey – Aguión (Galícia), parella que acabaria en la segona posició final. Així doncs, també en aquesta modalitat, els igualadins van accedir a les setze primeres places del campionat, completant una bona temporada amb una excel•lent experiència a les Canàries.

Joan Bertran, cinquè al Top 10 de Barcelona de veterans

A la competició hi van accedir els deu palistes que més punts han acumulat durant les diferents fases de l’Open Barcelona celebrades al llarg de la temporada. Joan Bertran hi accedia com a novè classificat, i va aconseguir acabar en la cinquena plaça del Top 10 després de quatre victòries i cinc derrotes i que es produís un empat entre els jugadors que van acabar entre la tercera i la setena posició.

Sopar de final de temporada

Com a acte de cloenda de la temporada, el CPP Igualada Suro Pub celebrarà un sopar de club el dissabte 18 de juliol a partir de les 10 del vespre al restaurant Sent Soví d’Igualada.

El sopar serà una celebració dels èxits aconseguits pel club en la temporada que finalitza. La principal fita de la temporada ha estat l’ascens del primer equip de l’entitat a la Divisió d’Honor (la segona màxima categoria estatal), a més de l’ascens del segon equip a la Superdivisió Catalana i els podis de l’equip benjamí als Campionats de Catalunya, entre molts d’altres.

* Article relacionat de Manel Burón: El CPP Igualada ha fet història, però clar és un esport minoritari!!!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.