TORNAR

L’aparcament Igualada Nord premiat com el millor de l’estat de 300 places

societat
Dijous, 2 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Societat Igualadina Municipal d’Aparcaments (SIMA) ha rebut el premi Aparcar 2009 que atorga l’Associació Espanyola d'Aparcaments i Garatges (ASESGA) com el millor aparcament de 300 places de l’estat. Concretament ha estat per la construcció i gestió de l’aparcament Igualada Nord. L’acte es va dur a terme Madrid el passat 22 de juny i el va recollir l’alcalde d’Igualada i president de SIMA, Jordi Aymamí.

Aymamí recollint el premi per SIMA

Vista interior de l'aparcament Igualada Nord - imatge de SIMA

El regidor de Via Pública i Mobilitat d’Igualada, Xavier Figueres, explica que ASESGA ha valorat l’Igualada Nord com el millor aparcament de 300 places de tot l’estat ‘pels mètodes constructius, la senyalització de cadascuna de les places o l’amplitud i la polivalència dels espais. També valoren el model de gestió des el punt de vista dels mitjans tecnològics, el manteniment i el funcionament d’aquest aparcament’.

Figueres reconeix que encara costa que la gent en faci ús, d’aquest aparcament, però està convençut que de mica en mica anirà sent més útil: ‘som conscients que aquest aparcament millorarà, però també és veritat que podent aparcar en superfície, la gent ho prefereix a fer-ho en un lloc soterrat. De tota manera, també és veritat que a Igualada tenim exemples com l’aparcament de la plaça de Cal Font que avui té un alt nivell d’ocupació i saturació, però que als primers anys de vida d’aquest aparcament no va ser així’.

Des de l’ajuntament assenyalen que aquest guardó, al marge del reconeixement, ‘és un estímul per continuar treballant en la construcció i gestió dels nous aparcaments de la ciutat’.


11 Comentaris

p

pau

igualada

2 de juliol 2009.20:50h

Respondre

Jo esperava que el premi el recollís algun càrrec de confiança expert en la metèria i que tan defensa els pàrquings/zones blaves. Pobre noi tan que s’ho ”curra” defensant el tema (ell es... Llegir més menja tots els ”marrons” del polítics, tot i que cobrar més de 17000 euros/any per 17,5 hores a la setmana no està del tot malament) i no surt a cap foto ...

J

Josep M.Torras Payerol

Igualada

2 de juliol 2009.17:37h

Respondre

Pep,
Ja veig que vols substituir el del Flabiol, que potser el trobes a faltar? Jajaja.
Tens raó amb el teu comentari. Clar, jo sóc un egoista i no penso en els llocs de treball que generen les... Llegir més empreses del ”conxorxi” Grup Municipal Juan Palomo, en fi, que sóc un mal agraït i un corcó.
Parlant seriosament Pep, quan em vaig posar en aquests guirigalls no m’esperava ni en somnis trobar-hi el nivell que hi he trobat, simplement i no ho dic en broma, estic estordit i estorat, doncs fa fredor veure que la ciutat està en unes mans tant incompetents, per no dir una altre cosa.
Que no ho veuen que estan foten el ridícul mes absolut i estan portant l’Ajuntament a la ruïna, entre altres moltes coses o simplement del que és tracta es de fer invents de bomber i després d’agafar-se fort a la cadira i aguantar el que faci falta?
O hi ha gent que ja els hi va bé que les coses es portin com es porten? Perquè si es així, apaga i anem-nos. Es per no creure mai mes en la democràcia i llançar la gorra al foc.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

2 de juliol 2009.16:35h

Respondre

Josep Ma Torras, sempre estàs en contra de tot!!! Ets un negatiu!!!
Per que ho sàpigues ara prohibiran l’entrada de cotxes per que no es malmeti la pintura del terra i evitar que es perdi la... Llegir més brillantor que encara te. Així cada any guanyaran el concurs.
A mi em recorda un capítol de la sèrie de TV SI MINISTRE. El ministre volia tancar un hospital que no hi havia cap malalt. El seu Secretari li justificava que no es podia tancar per la gran quantitat de llocs de treball que hi havia. Calia fer el manteniment, gestionar els recursos humans, donava molta feina .
El Ministre li anava replicant, però no ho veu que no hi ha malalts, i el Secretari seguia justificant amb absolut convenciment la seva absoluta negativa a tancar un hospital per molt que no s’hi assistís cap malat.
Sempre havia pensat que una cosa així no era possible. La realitat supera la ficció.

J

Josep M.Torras Payerol

Igualada

2 de juliol 2009.15:15h

Respondre

L’última caparrada sobre el pàrquing municipal d’Igualada Nord.
http://www.igualadi.com/2009/07/la-tombola-municipal-digualada-va-de.html

A

Albert Rossell

Igualada

2 de juliol 2009.14:23h

Respondre

L’aparcament està mal pensat des del principi. La majoria d’usuaris potencials vénen des del sud i, per entrar-hi, han de fer una conya de volta per la rotonda de davant de Petromiralles. Hi... Llegir més hauria d’haver una entrada directa davant de la gasolinera perquè t’entrés la temptació d’entrar al pàrquing.

Com que l’accés és un conyàs i l’aparcament no s’omple, posen zona blava al voltant. D’aquesta manera l’aparcament del Carrefour, etc. cada vegada està més ple.

Com que l’aparcament és una pífia monumental, el presenten a un concurs que, si el guanyen, els serveix per justificar una infraestructura pèssimament concebuda. N’hi ha per llogar-hi cadires.

Per cert, quants aparcaments van presentar-se al premi?

m

montse

igualada

2 de juliol 2009.12:27h

Respondre

Diuen que valoren el manteniment i el funcionament?, quin, si no hi aparca ni Deu manteniment poc. Xavi Figueres baixa dels núvols. Us heu fixat a la foto l’Aymami recollint el premi, segur que... Llegir més estava pensant, aquests gilipollas m’estan donant un premi per un parking que no funciona.

c

carlos cuerda

igualada

2 de juliol 2009.11:58h

Respondre

Cal donar-li un premi al més net, com que no hi entra NINGÚ.
Espero que en feu un altre de tan ”bonic” al barri de Fàtima.
Que bé que va aparcar al pàrquing del McDonald’s i al del... Llegir més Carrefour PER ANAR A L’HOSPITAL, US HO RECOMANO. Ai ai Aymamí que no entren tants ingressos, com abans, a l’ajuntament (aquell que abans era molt il·lustre)

P

Pere P

Igualada

2 de juliol 2009.10:07h

Respondre

Es deu donar un premi al MILLOR aparcament MENYS utilitzat ! Aixó és fantàstic !

u

un que s'hi va perdre

IGD

2 de juliol 2009.09:30h

Respondre

Boníssim l’acudit!!! Aquests d’Anoia diari se les empesquen totes!! O potser fins i tot es veritat.
Estic d’acord en valorar l’amplitud ja que hi ha un cotxe aparcat cada 50 metres. De tant... Llegir més espai que hi ha i de cara a millorar la polivalència si podrien fer curses de cotxes i tindríem un circuit cobert molt millor que el parc motor.
Donar el premi al manteniment el primer any de funcionament i quan només l’han fet servir una dotzena de cotxes em sembla un concurs un mica fluix.
Es sincer el Figueres quan diu que “és veritat que encara és pot aparcar en superfície”, potser no s’hi havia fixat abans. Comencem a patir per que em sembla que ja tenen una partida de 4.000 postes de ferro per clavar a tots els camps lliures.
Ja només faltava que els donessin un premi i que això els encoratgi a continuar treballant en la construcció de nous aparcaments.
Com que per anar a veure aquesta meravella s’ha de pagar tiquet d’entrada tot i que et dona dret a fer la visita en cotxe, proposo que de cara a la Festa Major es facin visites teatralitzades al Parking.

A

Alba

Igualada

2 de juliol 2009.09:14h

Respondre

Si no ho veig no m’ho crec! jeje, ja té broma la cosa.....
Ara només caldrà que algú l’ompli

T

Toni

Igualada

2 de juliol 2009.09:00h

Respondre

Quina conya!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.