TORNAR

Curs d'Orquestra de Guitarres i Masterclasses

Guitarra, música de cambra, instruments antics

cultura
Divendres, 26 juny 2009. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Curs per a estudiants i concert de luxe amb el guitarrista italià Franco Bilotta i els participants al curs. La proposta ve de la mà d'un guitarrista i professor igualadí, David Murgadas, un curs del 3 al 6 de juliol a l'Espelt; s'hi oferiran el curs d'orquestra de guitarres i les masterclasses de guitarra, música de cambra i instruments antics. El concert de cloenda del curs serà el mateix dia 6 de juliol a les 8 del vespre a la Unió Centre Agrícola d'Òdena.

El guitarrista i professor del curs David Murgadas

Els cursos

Orquestra de guitarres: Es treballarà un repertori variat des del Barroc fins el S.XX.

Horari: de 10 a 12:30 h i de 16:30 a 19 h - Preu: 55 €

Masterclass de guitarra: Classes individuals obertes al públic, es reballarà una peça de l'alumne - Preu: 45 €

Masterclass de Cambra: Classes col.lectives a grups de cambra ja formats. Preu 80€ per grup

Masterclass d'insruments antics: Classes individuals obertes al públic a alumnes iniciats o no a la viola de mà, la guitarra barroca o la tiorba. Cal instrument original i repertori ja escollit. Preu: 45 €

Per més detalls del curs consulteu el programa

El concert

El concert de cloenda del curs serà el dia 6 a les 8 del vespre a Unió Centre Agrícola d'Òdena. La primera part anirà a càrrec del guitarrista calabrès Franco Bilotta, i la segona part a càrrec dels alumnes del curs.

David Murgadas ha volgut agrair especialment a tots els col·laboradors que fan possible aquest curs com són les farmàcies -òptiques Juvé i Torelló, la perruqueria MªCInta, la Llibreria del Passeig, La Llesqueria, Tabacs i Timbres Carbassa, Supermercats Sebastian, l'hotel Canaletas, Sendra¬Enrich, l'Squash Igualada, Toengas logopèdia, la Llibreria Llegim..?, el Clot del Clos, el Vinnari i el Supermas.

Documents adjunts

Programa del curs



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.