TORNAR
PUBLICITAT

Igualadines a la selecció catalana d'hoquei patins

esports
Dilluns, 15 juny 2009. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A mitjans de setmana es feia pública la llista de l'equip femení per aquesta Golden Cup que torna a tenir el torneig de noies. La selecció catalana d’hoquei femení comptarà en aquesta ocasió amb dues esportistes igualadines, l’Anna Gil i la Maria Díez e l’IHC.

L'equip femení de l'IHC

La llista de les dotze jugadores escollides pel seleccionador català Josep Maria Barberà per disputar la VI Blanes Golden Cup – Memorial Àlex Ros del 18 al 21 de juny de 2009 és la següent:

LAIA VIVES (Voltregà)

LAIA SALICRU (Cerdanyola)

CATERINA ORTEGA (Vilanova)

MOTXA BARCELÓ (Voltregà)

MARTA MONPART (Voltregà)

PAULA TORNER (Cerdanyola)

YOLANDA FONT (Cerdanyola)

ANNA GIL (Igualada)

MARIA DÍEZ (Igualada)

MARIA MAJÓ (Arenys de Munt)

EMMA COROMINAS (Vic)

ROSA TAMBURINI (Sant Cugat)

Des de la Federació Catalana s'informa també que la coincidència de dates de la Blanes Golden Cup amb exàmens d’algunes jugadores i tenint en compte que la competició femenina a Blanes es disputarà al matí, és el motiu pel que Josep Maria Barberà ha convocat a dotze jugadores per aquesta competició de nivell on també hi seran presents les seleccions de França, Alemanya i l’equip del Viva Habitat Blanes com a organitzador.

La portera igualadina, Teresa Bernadas ha estat escollida per anar amb la selecció catalana sub-18 al Campionat d'Espanya de Seleccions autonòmiques els propers 20 i 21 de juny a Cocentaina (Alacant).

IHC / OK Cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.