TORNAR

Bon paper del Suro Pub a la Copa d'Edats

esports
Dilluns, 8 juny 2009. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els infantils-juvenils del CPP Suro Pub han quedat semifinalistes de la copa d'Edats, mentre que els benjamins-alevins han aconseguit un meritori cinquè lloc. D'altra banda dissabte vinent Suro Pub organitza la ja tradicional jornada de miniping-pong al carrer. Serà a la Plaça de Cal Font de quatre a vuit de la tarda, on el club posarà a disposició de la gent un seguit de taules de miniping-pong per tal que aquells que ho vulguin puguin gaudir d’aquest esport.

Albert Kenji Matsuoka, Joan Masip, Xavi Manzano; fila del darrere: Àlex Ávila, Jordi Marcè i Gerard Fuentes

El CPP Igualada Suro Pub semifinalista de la copa d’edats

TT L’Hospitalet 4 – CPP Igualada 1

La tornada de les semifinals de la copa d’edats no va oferir sorpreses, i va servir al conjunt de l’Hospitalet per certificar el seu pas a la final de la copa. L’equip Infantil-Juvenil del CPP Igualada Suro Pub va poder sumar un punt en aquesta ocasió, davant d’un equip superior. Gerard Fuentes va disputar el primer punt del partit amb Roberto de Arquer, perdent per 0-3. El punt del club igualadí el va aconseguir Xavi Manzano en la següent partida en vèncer a Ivan Sumelzo per 3-0. Els dobles van caure de la banda local per 1-3. El tercer punt de l’Hospitalet el va fer Roberto de Arquer davant de Xavi Manzano, a qui va derrotar per 0-3, i el 1-4 definitiu va ser obra d’Ivan Sumelzo, que es va imposar a Gerard Fuentes per un ajustat 2-3.

Cinquena posició del Benjamí-Aleví a la copa d’edats

CPP Igualada 4 – TT Castelldefels 1

L’equip benjamí-aleví del CPP Igualada Suro Pub va disputar dissabte passat el partit per la cinquena plaça de la copa d’edats a les Comes davant del TT Castelldefels. El 4-1 obtingut pels igualadins els classifica en la cinquena posició final en la competició. Jordi Marcè va avançar els igualadins d’inici en superar per 3-0 a Marc Masip. Joan Masip va ampliar la distància en vèncer a Òscar Castañeda per un ajustat 3-2. Els dobles decantaven definitivament el partit pel conjunt local, ja que la parella igualadina Masip – Matsuoka va imposar-se a la visitant Masip – Castañeda per 3-0. Amb el 3-0 al marcador, Jordi Marcè va cedir l’única derrota del partit, en veure’s superat per 1-3 davant d’Òscar Castañeda. Finalment, Albert Kenji Matsuoka va fer el 4-1 final guanyant a Marc Masip per 3-1.

Bons resultats en l’última jornada de l’Open Catalunya

El cap de setmana passat, diversos jugadors del CPP Igualada Suro Pub van disputar la tercera i última fase de l’Open Catalunya, obtenint-hi bons resultats. Jordi Satorras va participar a la categoria sènior A, on no va poder passar la fase de grups en aconseguir una victòria davant Jordi Bigorra però veure’s superat per Oriol Monzó, Jordi Gavín i Jordi Dot. En la categoria sènior B, Bernat Bisbal tampoc va poder superar la fase de grups, en caure davant d’Ignasi Arranz, Manel Suñé i Alejandro Chacón. En la mateixa categoria, però, Ricard Alert va arribar als vuitens de final del torneig, després de classificar-se com a segon de grup, en guanyar a Carles Carulla i Joan Nogueras i caure derrotat davant d’Álvaro Barreneche. Posteriorment, un sorteig el va col•locar en una de les prèvies dels vuitens de final, on es va enfrontar a Jaume Muntada, a qui va superar després d’un intens i ajustat partit. Als vuitens de final, però, Adrià López es va imposar al palista igualadí per impedir-li el pas als quarts de final. El club igualadí va trobar el seu millor resultat en la categoria alevina, on el benjamí Joan Masip es va proclamar campió del nivell A de la categoria. En la fase de grups, el jugador del CPP Igualada va superar als seus cinc rivals, fet que el va portar a les semifinals de la competició, on va superar a Òscar Castañeda en un partit molt ajustat. A la final, Joan Masip va superar a Albert Masip per adjudicar-se la primera plaça de l’open. En el nivell B, Jordi Marcè va assolir la setena posició final, després de quedar primer del seu grup en superar clarament els seus cinc rivals, però perdre en els quarts de final davant d’Abel Martínez i davant de Joaquim Gimeno en el partit pel cinquè lloc. En la mateixa categoria, Albert Kenji Matsuoka no va superar la fase de grups en guanyar dues partides i perdre’n tres.

Joan Masip s’imposa en el Campionat d’Igualada de 2a categoria

El cap de setmana passat, els jugadors del planter del CPP Igualada Suro Pub van disputar el Campionat d’Igualada de 2a categoria. Els sis palistes es van enfrontar en una lligueta, de la qual es va acabar proclamant campió Joan Masip. El palista benjamí va adjudicar-se la primera plaça en aconseguir quatre victòries i una sola derrota, el mateix bagatge que va obtenir Gerard Fuentes. El partit que va enfrontar a ambdós palistes, però, va desfer l’empat a favor de Joan Masip, que havia vençut per un ajustat 3-2 després que Gerard Fuentes empatés a 2 jocs el 2-0 inicial aconseguit per Masip. La tercera posició va ser per Xavi Manzano, que va obtenir tres victòries; la quarta, per Àlex Ávila amb dues; la cinquena, per Albert Kenji Matsuoka amb una i la sisena per Jordi Marcè, que no va poder aconseguir cap victòria.

Dissabte que ve se celebrarà la jornada de miniping-pong al carrer

Un any més en aquestes dates, el CPP Igualada Suro Pub organitzarà la ja tradicional jornada de miniping-pong al carrer. El proper dissabte a la Plaça de Cal Font i de quatre a vuit de la tarda, el club posarà a disposició de la gent un seguit de taules de miniping-pong per tal que aquells que ho vulguin puguin gaudir d’aquest esport.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.