TORNAR

Els Grallers d'Igualada a Tàrrega

Ciutat Gegantera 2009

cultura
Dimecres, 3 juny 2009. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dissabte dia 30, el grup Grallers d'Igualada es va desplaçar fins la ciutat de Tàrrega per participar en una de les cercaviles organitzades dins dels actes de la “Tàrrega Ciutat Gegantera 2009” tot acompanyant els Gegants d’Igualada Ferran i Isabel. Prèviament hi hagué la plantada del gegants a la Plaça del Carme, on s’hi van poder veure les més de 180 colles de gegants convidades a l’esdeveniment.

Els Grallers a Tàrrega

Tot i la forta calor que va fer el dissabte a la tarda no va fer minvar les forces del grup, que entonà amb cura les cançons del seu repertori a 1, 2 i 3 veus (tarantel·les, balls plans, corrandes, polques...). Fruit del bon rotllo esdevingut en la relació amb l’Associació Cultural Dessota (col·laboració a partir de la Festa Major d’Igualada 2008 que els ha dut a actuar junts a llocs com Sant Martí de Tous o Vic) les “ballaruques” dels gegants de la ciutat eren constants animant així al grup de grallers a seguir tocant. Grallers d’Igualada continua d’aquesta manera amb les actuacions d’aquest any 2009, seguint el compte enrera cap als vint anys d’existència del grup. Grallers d’Igualada, vint anys fent-la sonar.

Grallers d'Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.