TORNAR
PUBLICITAT

El prebenjamí B de l’Igualada HC ha participat en el 28è Torneig Enxaneta de Hoquei Base del Club Patí Sant Ramon

esports
Dilluns, 1 juny 2009. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El prebenjamí B de l’Igualada HC ha participat aquest cap de setmana en el prestigiós 28è Torneig Enxaneta de Hoquei Base organitzat pel Club Pati Sant Ramon de Vilafranca del Penedès.

El prebenjamí B de l'IHC

Els prebenjamins B de l’Igualada HC entrenats per Edu Fernandez i Ivonne Copoví han jugat el torneig amb els equips prebenjamins del CP Monjos, CP Vilafranca, CP Sant Ramon A i CP Sant Ramon B. Tenint en compte que tots aquests equips han ocupat posicions capdavanteres en les seves respectives lligues regulars, el prebenjami B de l’IHC ha acabat en una meritòria 3a posició.

El dissabte en el primer partit contra el CP Monjos, els prebenjamins han acabat la primera part empatant però a la segona part no han aconseguit aturar el gran potencial del CP Monjos, equip que ha acabat sent el campió del torneig.

En el segon partit del dissabte els prebenjamins han perdut contra el CP Sant Ramon A, un equip molt reforçat i experimentat que ha acabat en 2a posició.

El diumenge ha començat amb un partit contra el CP Vilafranca. El partit ha estat molt disputat sobre tot en defensa i els prebenjamins de l’IHC han aconseguit guanyar per la mínima.

El quart i últim partit l’han jugat contra el CP Sant Ramon B, un partit en el que es decidia el tercer lloc i que ha acabat en empat. Un gol en el llençament de penals ha decidit el triomf a favor dels prebenjamins de l’IHC.

El Torneig ha finalitzat amb el lliurament de trofeus per tots els participants des de les categories prebenjami fins a infantil, amb la presència d’alguns dels millors equips de hoquei base de Catalunya com el Reus Deportiu i el CH Caldes en categoria aleví i el FC Barcelona en categoria infantil.

El prebenjamí B de l’Igualada HC està format per jugadors nascuts l’any 2000 i 2001 i ha participat aquest any en el Campionat de Barcelona i els seus jugadors han estat: Arnau Claramunt, Marc Pons, Ian Albiol, Sergi Campo, Santi Canals, Sergi Costa, Joel Santaularia i Pol Pons sota la direcció de Edu Fernandez i Ivonne Copoví.

Joan Costa Cor

Delegat Prebenjami B Igualada HC


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.