TORNAR

Derrota del CPP Igualada Suro Pub a l’anada de les semifinals de la copa d’edats

CPP Igualada 0 – TT L’Hospitalet 5

esports
Diumenge, 31 maig 2009. 22:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat a les Comes, l’equip Infantil-Juvenil del CPP Igualada Suro Pub va disputar l’anada de les semifinals de la copa d’edats, a les quals havien accedit després d’assolir la primera posició en el seu grup. En aquesta ronda, al conjunt igualadí li va tocar el primer d’un altre dels grups que van formar la fase regular de la competició, el TT L’Hospitalet. El partit va acabar amb un resultat molt desfavorable pels de l’Anoia, que només van ser capaços d’aconseguir un onze en el partit.

I Open Benjamí Ciutat de Badalona per equips

El primer punt del partit el van disputar l’igualadí Àlex Ávila i el visitant Roberto De Arquer, que es va imposar per 0-3. En la següent partida, el palista de l’Hospitalet Adrià Crusi va superar al del CPP Igualada Xavi Manzano aquest cop per 1-3. Els dobles van suposar el tercer punt dels visitants, que van guanyar per 0-3. Posteriorment, Roberto De Arquer va vèncer a Xavi Manzano per 0-3, i Adrià Crusi va obtenir el mateix resultat davant d’Àlex Ávila, fent pujar el 0-5 definitiu al marcador. La contundència del resultat fa molt difícil la remuntada en la tornada a casa del TT L’Hospitalet, i deixa el conjunt igualadí virtualment fora de la final de la copa d’edats.

El CPP Igualada Suro Pub triomfa al I Open Benjamí Ciutat de Badalona

El dissabte passat es va estrenar a Badalona un innovador open en categoria benjamina, al qual van participar els palistes benjamins del CPP Igualada Suro Pub, Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka. Al matí es va disputar la competició per equips, de la qual el CPP Igualada en va ser el campió. En la fase de grups, l’equip igualadí va superar al CTT Calella per 3-1 i al TT La Passió d’Esparreguera per 3-0. La primer posició del grup li va permetre l’accés directe a les semifinals del torneig, on va imposar-se al CTT Premià A per 3-0. A la final el conjunt igualadí es va trobar amb el CTT Callela, equip que ja havia derrotat a la fase de grups. Aquesta vegada ho va tornar a fer, però de forma encara més clara, per 3-0 i sense cedir cap onze. A la tarda es va disputar la competició individual, amb la participació de Joan Masip per part del club de l’Anoia. El palista igualadí va proclamar-se campió també en aquesta modalitat. En la fase de grups va guanyar a Joan Buxeda i Gabriel Montes, fet que el va portar als quarts de final de la competició. En aquesta ronda va superar a Laia Lario. A semifinals, l’igualadí Joan Masip va imposar-se a Guillem Martínez, i a la final va vèncer a Abel Martínez per acabar adjudicant-se la primera plaça del campionat després de no haver encaixat cap onze en les eliminatòries.

II Torneig AMPA Acadèmia Igualada

El dissabte 23 de maig es va disputar el II Torneig AMPA Acadèmia Igualada a les instal•lacions d’aquesta escola. El CPP Igualada Suro Pub col•labora en aquest torneig, que s’emmarca en els tornejos de primavera del Consell Esportiu de l’Anoia. El campionat va aplegar palistes de diverses categories provinents dels Maristes i de la pròpia Acadèmia Igualada. La victòria final va ser pel palista dels Maristes Lluís Salvador, mentre que Eduard Escolà, de l’Acadèmia Igualada, va ser el finalista i segon classificat.

CPP Suro Pub


3 Comentaris

A

Agustí

igualada

2 de juny 2009.23:58h

Respondre

Jesus, perdoneu els de Badalona, ha estat un error de transcripció. El Guillem Navarro amb els pics que li ha posat el Marc està guanyant moltes partides.

j

jesus

badalona

2 de juny 2009.16:53h

Respondre

A la semifinal individual Joan Masip va guanyar Guillem Navarro

A

Agustí

Igualada

2 de juny 2009.10:04h

Respondre

més informació a
http://e-tenisdemesa.blogspot.com/2009/05/i-open-benjami-ciutat-de-badalona.html

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.