TORNAR

Borsa de treball on-line i continguts compartits per RSS

La UEA modernitza la seva web

economia
Divendres, 29 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Unió Empresarial de l’Anoia acaba de publicar el seu nou web institucional i de serveis.  A www.uea.cat es recull informació sobre les activitats de l’entitat, una borsa de treball, el directori d’empreses associades,  i l’aplicació de les eines 2.0 per la participació i la informació dels associats.

El nou portal està estructurat en diferents apartats corporatius sobre la UEA i d’altres informatius especialment adreçats al teixit empresarial de la nostra comarca com per exemple l’Agenda d’activitats i de formació, les Notes de premsa dels propis associats, la UEA Magazine, i d’altres Articles i entrevistes d’actualitat.

Entre els serveis en línia destaca la Borsa de treball que recull les ofertes laborals de les empreses associades i la zona Àrea socis on cada associat pot mantenir el seu microespai de contacte i activitat, així com publicar ofertes B2B entre empreses o accedir a descomptes i tractes preferèncials amb empreses en conveni, entre d’altres.

El portal entra en la generació web 2.0 per obrir-se a la participació a través de comentaris als articles publicats i a compartir els seus continguts a través de les xarxes socials més populars i la Subscripció RSS.

El nou web ha estat creat i desenvolupat per l’empresa igualadina Aladetres i liderada des de l’equip gestor de la Unió Empresarial de l’Anoia. Per a la realització de la pàgina s’ha tingut en compte les seves necessitats de comunicació i la seva guia d’estil, l’usabilitat i accessibilitat dels continguts i especialment la capacitat d’autogestió per part de la pròpia entitat.

UEA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.