TORNAR

Les biblioteques amplien horaris per l'època d'examens

Dijous, 28 maig 2009. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Sala d’Estudi de l’Ateneu ha preparat un horari especial per aquesta darrera setmana de maig i tot el mes de juny. Des de diumenge l'horari s'ha ampliat fins a les 10 de la nit, i la setmana vinent, del 6 al 10 de juny, l’horari s’allargarà fins les 24h. La biblioteca de l'Escola Teneria, amplia els horaris des del 30 de maig al 28 de juny, de 10 a 22 cada dia i obrint els dissabtes de 10 a 20h i els diumenges de 10a 2 del migdia.

D'altra banda des de l'Ateneu Igualadí ofereixen, juntament amb els del Cafè, un 'sopar energètic' de l’estudiant per als dies que es tanca a les 12 de la nit. Per 6,50 € s'inclou un refresc, un plat combinat i un cafè.


1 Comentaris

R

Raquel

igualada

22 de maig 2009.19:22h

Respondre

Ja era hora que hi hagués una sala d’estudi amb horaris nocturns a Igualada! I a més, amb cafeteria al costat... ara ja no ens haurem de quedar a la biblio de la uni estudiant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.