TORNAR
PUBLICITAT

Mena: 'Déu va crear els meteoròlegs per no deixar malament els economistes'

Èxit del 10è sopar de l'emprenedor organitzat per la UEA

economia
Divendres, 22 maig 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb un discurs didàctic i amb força acudits pel mig, el catedràtic d'ESADE F.Xavier Mena, va ser l'encarregat de l'acte acadèmic del 10è Sopar de la UEA que va tenir lloc aquest dijous al vespre al Museu Comarcal. Mena va fer un repàs de l'evolució financera i econòmica que ens han portat a la situació actual instant als empresaris a agafar els regnes del futur. Durant l'acte previ al sopar, també es va fer entrega dels premis UEA 2009.

Ramon Felip va animar als empresaris a plantar cara i a fer valer la comarca

Els premiats d'aquesta edició dels Premis UEA

Francesc Xavier Mena

Un discurs optimista però amb una crida a la reacció, el president de la UEA, Ramon Felip va instar als empresaris a defensar la seva feina, les seves empreses, a creure-hi, demanant una vegada més a l'administració que confiïn en un sector que lluita per sobreviure. Felip, que es va mostrar molt satisfet per l'important nombre d'assistents, va reiterar la importància del lema del sopar: 'Junts, l'única opció'.

Per la seva banda l'economista F.Xavier Mena va posar el dit a damunt la llaga recordant la dramàtica situació que arrosseguem des de fa uns mesos, i tot i que va assenyalar que el final del túnel encara és lluny, va reiterar la necessitat de afrontar la situació i lluitar per no quedar enrere. En aquest sentit, tot i que va assenyalar la gran dificultat de fer previsions o parlar del futur, sí que va mostrar el convenciment que 'per poder parlar del futur, el que cal és protagonitzar-lo'.

Després dels parlaments va teir lloc l'entrega dels Premis UEA:

- Menció d'Honor per la responsable del Forn Ca la Nuri, que va recollir Nuri Ropero.

- Premi Implantació de les Eines TIC per Berneda SA. va recollir el guardó David Berneda, que va insistir que la clau de la supervivència empresarial, i en el seu cas de les empreses familiars, és ser ràpids per poder reaccionar als canvis del mercat.

- Premi per la prevenció de Riscos Laborals per Emcofa SA, va recollir el premi Pere Valentí Soler.

- Premi al gremi o a la institució va ser pels més de 80 anys de trajectòria de la Cooperativa Agro Igualada SCCL, i en va recollir el premi, de les mans de Xavier Boquete president del Consell Comarcal, Xavier Bargalló, president de la Cooperativa.

- Premi a la trajectòria empresarial per Gràfiques Argent; va recollir el premi Antoni Cortadellas de les mans de l'alcalde d'Igualada Jordi Aymamí.

També es va fer un reconeixement especial a l'escola d'Art i Oficis gaspar Camps, que van ser els encarregats, en el taller d'art pell, de confeccionar els guardons que es van entregar a la nit.

Va seguir un sopar a peu dret als exteriors del Museu, moment durant el qual els diferents empresaris i representants públics i socials de la comarca van poder intercanviar impressions, comentaris i una bona estona en un marc incomparable, i un referent de la tradició industrial i emprenedora de la ciutat.

Podeu veure la resta d'imatges del sopar a la galeria fotogràfica


2 Comentaris

E

Ester

Igualada

23 de maig 2009.23:39h

Respondre

èxit total! felicitats UEA!

J

Josep

Igualada

22 de maig 2009.23:12h

Respondre

La revista ”UEA NEWS”que van entregar amb el lema ”Junts, l’única opció” conté un breu article de cada alcalde de la comarca amb una única excepció: Jordi Aymamí, alcalde... Llegir més d’Igualada, que no va fer arribar a la UEA el seu article. Tots junts, menys la capital de la comarca. I així anem.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.