TORNAR

Palistes del CPP Igualada Suro Pub a l’Open Catalunya

esports
Dilluns, 18 maig 2009. 08:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana palistes del CPP Igualada Suro Pub han participat a l’Open Catalunya en diverses categories. D’altra banda l’equip Infantil-Juvenil va protagonitzar una ajustada victòria a Castelldefels, i el Benjamí-Aleví va perdre a casa contra l’Esparreguera.

L'equip Benjamí-Aleví

Open Catalunya en diverses categories per al CPP Igualada Suro Pub

En primer lloc, Jordi Satorras va disputar l’Open en categoria sènior A a Callella, on va aconseguir una meritòria sisena posició final. En el grup de 7 jugadors en el qual va quedar enquadrat, va sumar tres victòries i tres derrotes, de les quals cal destacar la victòria per 3-2 davant del cap de sèrie del torneig, Marc Clotet (L’Escala). A continuació, el palista igualadí va disputar una ronda eliminatòria, en la qual va caure derrotat per 2-3 davant de Marc Caymel (Calella), adjudicant-se així la sisena posició entre el total de 13 participants de la categoria.

Bernat Bisbal i Ricard Alert, per la seva banda, van prendre part en la categoria sènior B, on no van superar la fase de grups en no poder vèncer a cap dels seus rivals.

En la categoria aleví A hi va participar Joan Masip, que va classificar-se en la quarta posició global d’entre els 14 participants. Per arribar a aquesta classificació final, el palista igualadí va passar com a segon del seu grup amb tres victòries i una derrota; posteriorment, va haver de disputar una prèvia per accedir a les semifinals, on es va imposar a Nil Espert (Bàscara) per 3-2. A les semifinals, però, va veure’s superat per 0-3 per Andreu Gómez (Falcons) i, finalment, en el partit pel tercer i quart lloc, tampoc va poder guanyar a Adrià Úbeda (Olesa), amb qui va perdre per un ajustadíssim 2-3 després de dominar per 2 jocs a 1.

En categoria aleví B, els representants del club igualadí van ser Albert Kenji Matsuoka i Jordi Marcè. Ambdós van passar com a tercers dels seus grups de 6 jugadors. Posteriorment van disputar tres rondes eliminatòries, de les quals tots dos palistes en van guanyar dues. Tanmateix, Albert Kenji Matsuoka va perdre en l’última ronda, obtenint la desena posició, mentre que Jordi Marcè va perdre en la primera de les tres rondes, assolint d’aquesta manera la tretzena posició d’entre els 24 jugadors que disputaven la categoria.

Victòria ajustada de l’Infantil-Juvenil

CTT Castelldefels 2 – CPP Igualada 3

L’equip Infantil-Juvenil del CPP Igualada Suro Pub va aconseguir la setmana passada a Castelldefels una victòria ajustada per 3-2 en la disputa de la copa d’edats. Àlex Ávila va avançar l’Igualada en el marcador en fer el primer punt del partit davant d’Òscar Castañeda, a qui va derrotar per 3-1. Seguidament, Xavi Manzano ampliava la diferència vencent per 3-0 a Ricard Jungler. Amb el 2-0 al marcador, l’equip de l’Anoia no va poder sentenciar el partit en els dobles, ja que la parella local Castañeda – Masip va superar a la igualadina Ávila – Manzano per 2-3. Xavi Manzano tampoc va poder resoldre el partit en el següent enfrontament; el palista de Castelldefels Òscar Catañeda va fer l’empat per als local en vèncer a l’igualadí per 3-1. Tot i això, en el cinquè i definitiu punt sí que va arribar la victòria del CPP Igualada Suro Pub; Àlex Ávila va superar per 3-1 a Ricard Jungler per endur-se el partit per un resultat global de 3-2.

Derrota del Benjamí-Aleví

CPP Igualada 1 – TT La Passió d’Esparreguera 4

A la copa d’edats, l’equip Benjamí-Aleví del CPP Igualada Suro Pub no va poder superar el seu rival, el TT La Passió d’Esparreguera. El conjunt del Baix Llobregat es va imposar en el partit celebrat a Les Comes per 1-4. El partit va començar bé pels interessos igualadins, ja que Joan Masip va fer el primer punt del partit en vèncer a Miquel Bautista per 3-0. L’Esparreguera, però, va reaccionar de seguida empatant el partit amb la victòria d’Oriol Abante per 0-3 davant d’Albert Kenji Matsuoka. Els dobles també van caure de la banda visitant; l’1-3 aconseguit per la parella de l’Esparreguera feia pujar l’1-2 global al marcador. El partit va quedar sentenciat quan, en la següent partida, Oriol Abante va imposar-se a Joan Masip per 1-3. L’últim punt el van disputar l’igualadí Albert Kenji Matsuoka i Miquel Bautista, amb victòria per aquest últim per 1-3 que certificava la victòria dels visitants per 1-4.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.