TORNAR

Laura Orgué i Toni Bou en categoria individual i Adrià Carmona i Marta Soler en col·lectiu són els esportistes més destacats del 2008

Premis Neptú

esports
Diumenge, 10 maig 2009. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La pista de bàsquet de Les Comes, es va convertir divendres a la nit en l'escenari de la festa d'entrega dels Premis Neptú als esportistes i entiats més destacats del 2008. Conduida per Roger de Gràcia, la festa va comptar amb l'entrega i el reconeixement a una setantena d'esportistes federats, amateurs i escolars, en una celebració amenitzada amb diverses actuacions com el monologuista Albert Boira o un dels gans referents del bike trial al país, Àngel Batlle. Entre els guardonats, es va premiar com a cub més destacat el Club Atlètic Igualada i com a trajectòria l'expedició 'Repte un 8.000 per l'Anoia'.

L'actuació d'Àngel Batlle va deixa bocabadats als assistents a l'acte

Roger de Gràcia va ser el presentador dels Premis Neptú

Laura Orgué rep el guardó de mans de la tinent d'alcalde Montserrat Mateu

Es va premiar els joves esportistes més destacats de cada centre educatiu

Els primers guardonats de la nit van ser tots els joves esportistes dels centres escolars de la ciutat i també de tots els esportistes rpoposats pels clubs.

Les estatuetes de les diverses categories dels Premis Neptú, es van anar entregant al llarg de la vetllada, alternant els premis amb les actuacions humorístiques del monologuista Albert Boira que va fer somriure i riure als més grans de la sala, o l'espectacle acrbàtic del pilot de bike trial Àngel Batlle, que entre exclamacions de por i forts aplaudiments va fer vibrar a tots els assistents.

Els protagonistes de la nit, però, van ser els premiats:

Premi a l'esportista promesa masculí: Eduard Viles, del CAI

Premi a l'esportista promesa femenina: Ariadna Ramos del CAI i del CFI. Tots dos van rebre el guaró de mans de Marc Riera, membre del jurat.

Premi a l'entrenador base més destacat: Javier González, del CAI. Va fer entrega de l'estatueta Jordi Rojas, director de l'Escola owgli i coordinador de l'esport extraescolar.

Premi a l'entrenador sènior més destacat: Ramon Gui de la Federació Catalana de Taekwondo. Li va entregar el guardói la regidora Conxa Castells.

Premi als esdeveniments espotius federats o de lleure, per la Copa Amistat d'Hoquei Patins femení i la XXVI mitja marató organitzada pel CAI. Va fer entrega dels guardons Toni Tobenya, de la diputació de Barcelona.

El reconeixement a la trajectòria va ser pels expedicionaris del 'Repte un 8.000 per l'Anoia' que van manifestar la voluntat de tornar-hi ben aviat. Els va entregar el reconeixement la regidora d'esports Sílvia Torreblanca.

Premi a l'esportista masculí d'esport col·lectiu més destacat: Adrià Carmona del FC Barcelona

Premi a l'esportista femenina d'esport col·lectiu més destacada: Marta Soler de l'Igualada HC

Premi a l'esportista masculí individual més destacat: Toni Bou

Premi a l'esportista individual femenina m´s destacada: Laura Orgué, del CEFUC

Premi al Club més destacat el Club Atlètic Igualada.

Trobareu totes les imatges de la nit de l'esport i l'entrega dels premis a la Galeria Fotogràfica


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.