TORNAR

L'autòpsia confirmaria la mort del jove desaparegut fa onze dies

El cos de la víctima va ser trobat calcinat a Castellfollit del Boix

societat
Divendres, 8 maig 2009. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des del passat 2 de maig, els Mossos d'Esquadra investigaven la identitat d'un cadàver calcinat trobat a la carretera de Castellfollit del Boix (Bages). Segons fonts properes al jove Manuel del Corral, desaparegut fa 11 dies a Igualada, l'autòpsia hauria confirmat la relació entre tots dos casos.

Els Mossos d'Esquadra, però, no han confirmat la relació entre la desaparició i el cos trobat. El cas es troba en secret de sumari i, de moment, no hi ha indicis i es desconeixen les causes del succés.

El dilluns 27 d'abril, Manuel del Corral, va ser vist per últim cop tornant a casa seva. Després d'uns dies sense notícies seves, alguns amics el van anar a buscar a casa seva, però ja no hi era. El seu domicili estava buit, tot i que no hi faltava cap de les seves pertinences i el seu ordinador estava engegat. Tampoc hi van trobar signes de violència ni cap altre indici.

Immediatament després de la sobtada desaparició i de posar el cas en coneixement de la policia, amics i familiars havien començat una campanya per localitzar-lo. Havien aprofitat les xarxes socials a internet com el myspace o el facebook per difondre la cerca del desaparegut, des d'on han confirmat la mort del jove.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.