TORNAR

Més hores d'obertura als cementiris de l'Anoia per recordar als difunts

Els horaris s'amplien en motiu de la diada de Tots Sants

societat
Divendres, 31 octubre 2014. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A Igualada, des del passat dilluns i fins diumenge els cementiris no tanquen al migdia i per la jornada de Tots Sants, l'1 de novembre hi ha un bus gratuït especial fins el Cementiri Nou

En aquestes dates, en motiu de la festivitat de Tots Sants, els cementiris de la ciutat d’Igualada, el Cementiri Vell i el Parc-Cementiri Nou, obren ininterrompudament de 9 del matí a 7 de la tarda. Els horaris van començar el dilluns 27 d’octubre i s'allargaràa fins el 2 de novembre. Als dos cementiris s’hi han programat dues eucaristies. Dissabte, 1 de novembre, se celebrarà la Missa de Tots Sants a 2/4 d'1 al Cementiri Nou. I diumenge, 2 de novembre, hi haurà Missa de Difunts al Cementiri Vell a les 5 de la tarda. Durant el dia de Tots Sants, l’Ajuntament ha disposat un servei gratuït d’autobús per a facilitar l’accés al Cementiri Nou, amb inici a la Plaça Castells i amb els següents horaris d’expedició: 10, 11 i 12 del matí d’anada des del centre de la ciutat i 2/4 de 12, 2/4 d'1 i 2/4 de 2 de tornada.

Per anar al Cementiri Vell, es pot utilitzar la línia que hi ha al Passeig Verdaguer, amb parades a l'Estació d'Autobusos i l'Hotel Ciutat d'Igualada. Per anar al Parc-Cementiri Nou, l'autobús cobrirà la ruta Plaça Castells – Rambla St. Ferran – Plaça de la Creu – Plaça del Rei – Av. Soledat –Av. Caresmar – Av. Montserrat – Pg. Verdaguer – c/ St. Josep – Av. Barcelona – Av. Dr. Pasteur – c/ Comarca – Av. Mestre Muntaner – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Andorra – c/ Joan Serra i Constansó – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Abat Oliba- c/ Països Baixos – Parc-Cementiri Nou. De tornada, la ruta serà Parc-Cementiri Nou – c/ Països Baixos – c/ Irlanda – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Joan Serra i Constansó – c/ Guimaraes – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Mestre Muntaner – c/ Comarca – Av. Dr. Pasteur – Av. Barcelona – c/ Òdena – Pg. Verdaguer – Av. Montserrat – Av. Caresmar – Av. Soledat – Plaça del Rei – Plaça de la Creu – Rambla St. Ferran – Plaça Castells.

Altres poblacions

Els horaris d'obertura del cementiri dels Hostalets de Pierola són el dissabte, 1 de novembre, de 9 a 2, i de 4 a 6 de la tarda; el diumenge 2, de 9 a 3 i de 4 a 6. A Calaf, aquests dos dies, l'horari no es modifica, de 9 del matí a 7 de la tarda. A Masquefa, horaris especials: el dissabte 1 de novembre, el cementiri obrirà de les 8 del matí a les 6 de la tarda de manera ininterrompuda.El matí del dia 1, els representants de l’Ajuntament faran la tradicional ofrena floral i la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la Guerra Civil. A la Pobla de Claramunt, des del dia 25 fins el diumenge 2 de novembre, el cementiri dels Plans d'Arau obre de 8 del matí a 5 de la tarda. De les 9 del matí fins a les 5 de la tarda estarà obert el cementiri de Piera aquest dissabte 1 i diumenge 2. Els horaris del cementiri de Vilanova del Camí seran el dia 1 de novembre de 8 del matí a 7 de la tarda, per la festivitat de Tots Sants. El diumenge 2 de novembre estarà obert de 9 a 6.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.