TORNAR

El departament de Joventut d'Igualada busca enllaços als instituts

Becarà a joves que col·laborin en la difusió de les polítiques de joventut

societat
Divendres, 31 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La contribució dels joves igualadins en les polítiques del Departament de Joventut és l'objectiu principal de les beques, 11, que atorgarà aquesta àrea. En definitiva, trobar corresponsals per als instituts del municipi

Es cerquen corresponsals. Raó: el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Aquesta és una de les iniciatives de l’àrea aquest curs, unes peculiars beques per a nois i noies que estudiïn en instituts de la ciutat. Els que siguin finalment seleccionats rebran la denominació de corresponsals i treballaran estretament amb la informadora juvenil de l’equipament La Kaserna. Seran els encarregats fer arribar la informació d’activitats i projectes per a joves als seus respectius centres educatius. Per l’edició pionera es convoquen 11 beques.

El públic són alumnes de tercer i quart d’ESO de l’Acadèmia Igualada, l’Escola Anoia i els instituts Joan Mercader i Pere Vives Vich que vulguin col•laborar amb La Kaserna dins d’aquest programa. El termini de sol·licitud romandrà obert fins el 14 de novembre, posteriorment se seleccionaran els participants, que faran una formació durant el desembre, i que desenvoluparan la seva nova tasca entre el gener i el juny. La difusió dins dels instituts la faran portant els cartells, passant per les classes a fer difusió, fent d’enllaç entre el centre i la Kaserna o, fins i tot, dinamitzant ells mateixos algun projecte de participació dins del seu institut.

Segons el regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens, aquestes beques de corresponsals “volen ser una eina que fomenti i promogui la implicació del jovent en aquells àmbits que els afecten directament en el seu dia a dia, vol contribuir a involucrar-los en la vida de la seva ciutat, a ser dinàmics i a despertar la seva iniciativa”. També aquests joves seran un conducte de comunicació en sentit contrari i permetran al departament de Joventut conèixer les idees i tendències, així com detectar les necessitats i inquietuds dels joves dels instituts de la ciutat. Per més informació es pot consultar el web del departament de Joventut a l’adreça www.igualadajove.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.