TORNAR
PUBLICITAT

Compte enrere per la tercera Festa del Vi a Igualada

La cita es consolida i es complementarà amb les botigues del Rec

economia
Divendres, 31 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Festa del Vi incrementa expositors per la seva tercera edició. El dissabte 8 de novembre, des de les 11 del matí fins les 9 del vespre, la Rambla Sant Isidre s'omplirà dels estands de les diferents bodegues, però també d'altres negocis vinculats amb l'alimentació en aquesta cita que organitza Igualada Comerç

Quatre establiments vinculats al món del vi d'Igualada s'han aliat de nou per fer possible la tercera edició de la Festa del Vi. Cellers Figueres, Igualavins, Vinnart i Vinnari impulsen aquest certamen que coincidirà i es complementarà amb les Rec Stores, que porten desenes de milers de persones a Igualada, amb la iniciativa Slow hoping. Enguany, hi haurà més participants que mai, 25, amb presència no només de bodegues sinó també d'altres establiments del sector de l'alimentació com xarcuteries o pastisseries. Una jornada pels amants del vi, amb degustacions i productes per fer maridatge. Els tiquets per les degustacions es podran adquirir a l'estand d'Igualada Comerç.

Hi haurà també el Supermercat del Vi, on es podrà comprar tots els productes exposats, a preus promocionals. Serà una jornada per presumir del vi anoienc, però també per conèixer els productes vinícoles del Bages, els convidats enguany al Tast Solidari. Com cada any, la Gran Festa del Vi començarà amb un acte el dia anterior. El divendres, dia 7 de novembre a les 8 del vespre, es farà el Tast Solidari d’'Igualada Comerç. Aquest acte, a l'Escola Pia, el presentarà el sommelier i enòleg, Josep Pelegrí. Els beneficis íntegres aniran al suport dels programes socials, com l’'any passat. Concretament, enguany la recaudació d'aquest acte anirà íntegrament destinada a Grup d'Ajuda dels Caputxins, que gestionen un banc d’'aliments per la gent necessitada. En aquesta edició es compt amb la gentilesa dels productors dels vins de Bages, els que aportaran els seus cinc millors vins pel Tast Solidari.

La festa neix per "dinamitzar aquesta època de l'any en el sector, just quan apareix el vi novell" explica Xavier Figueres, president d'Igualada Comerç. La presentació es va fer aquest dimecres, a l'edifici de Gràfiques Vilanova, "un lloc icònic, que demostra com s'ha dignificat el nucli antic d'Igualada". Figueres es felicita que, ara, amb l'Slow Shopping, s'uneixin forces i s'estableixin sinergies amb la iniciativa del Rec. Per la seva part, Marc Castells, alcalde d'Igualada, espera que els visitants "vegin un centre que està canviant, remodelant-se, i a Igualada com una ciutat amable on passejar-se i comprar".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.