TORNAR

Les obres del Passeig-parc del cor de Montbui comencen aquest novembre

El cost previst de la intervenció és de 900.000 euros

societat
Divendres, 31 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passeig que connectarà el Mont-Àgora, encara per acabar, i el MontMercat començarà a fer-se el proper mes. Queden encar alguns serrells administratius, però es confia que s'enllesteixi el primer trimestre de l'any vinent

Les obres del Passeig-parc del Torrent Torres de Montbui començaran aquest novembre. L'obra, ubicada al cor del Nucli Urbà, unirà MontMercat i MontÀgora, ha de significar la transformació de l’actual descampat en un espai nou, enjardinat, amb 150 places d’aparcament i que comptarà també amb un amfiteatre a l’aire lliure amb capacitat per a unes 300 persones. El projecte, íntegrament subvencionat, es va adjudicar a l’empresa Rogasa per un import de 900.000 euros. Encara s'han de tancar serrells administratius, però l’inici de les obres "serà de forma imminent" segons fonts municipals. L’objectiu del consistori és poder tenir enllestida l’obra durant el primer trimestre de 2015.

El projecte constructiu inclou les tasques d'urbanització, la millora dels diferents elements del passeig, com ara la il·luminació, l'arbrat, l'enjardinament i l'adequació de tots els espais. La intervenció també farà zona de prioritat invertida la connexió entre els carrers Santa Anna i Sant Miquel vers el carrer Primer de Maig.

L'alcalde montbuienc Teo Romero explica que "aquest projecte està en la línia de vertebrar dos equipaments molt importants del nostre municipi: d’una banda Mont-Àgora, i de l’altra MontMercat. Unim el centre comercial del municipi amb el centre del coneixement". Dóna continuïtat, segons Romero, als treballs per cohesionar i unir els espais que geogràficament dividien el nucli urbà. Aquest projecte torna a apostar per això: aconseguir espais de pas agradable per a les persones i comunicar punts molt importants de Montbui".


1 Comentaris

J

Joanma

=ada

31 d'octubre 2014.13:30h

Respondre

Ara tot seran preses per començar i per acabar, dons l’últim diumenge de maig es celebraran les eleccions municipals. El Teo com que no plega ni que el matin, vol tornar a guanyar l’alcaldia de... Llegir més Santa Margarita de Montbui.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.