TORNAR

Un Jorba enratxat goleja a la Torre de Claramunt

L'Ateneu perd 0 a 2 a casa amb el Masquefa

esports
Dimarts, 28 octubre 2014. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El 12 a 1 del Jorba a La Torre va ser el resultat més espectacular d'aquesta setmana al grup anoienc de Quarta Catalana.  El líder Masquefa va resoldre 0 a 2 el seu compromís amb l'Ateneu-PBI

Resultat escandalós al grup 7 de Quarta Catalana. Un Jorba infinitament superior va allisar a la Torre de Claramunt. Ja a la primera part, els jugadors verdi-blancs marxarien amb un clar 5-0. Marcos, un ex-jugador de la Torre de Claramunt, amb dos gols i una gran actuació es convertia en el jugador més destacat de la primera meitat. A la represa, la intensitat dels jugadors locals i l'encert de cara a porteria va fer augmentar la diferència de gols fins arribar al 12-0. L'àrbitre de l'encontre, que va tenir un partit més que plàcid, va assenyalar un penal inexistent per a que la Torre pogués, així, materialitzar el primer gol de la temporada de l'equip.

Cal destacar la ben rebuda afluència de públic aquest diumenge al Municipal el Puig de Jorba, on es va gaudir d'un bon ambient fora del camp. El Jorba i Pep Solà, que encapçala la llista de golejadors de la comarca, reben la setmana vinent un equip com La Llacuna. Es preveu un partit força igualat i amb uns jorbencs que arriben més que en òptimes condicions, en una línia ascendent de joc i de resultats.

Per la seva part, la Penya Blau-Grana Igualada-Ateneu va perdre 0 a 2 a casa amb el Masquefa, ara líder. La primera meitat va ser igualada. Els locals volien tenir el control del partit però no aconseguien arribar amb claredat a la porteria visitant, mentre que el Masquefa intentava aprofitar la velocitat dels seus davanters per crear perill a la porteria defensada per Elvira. Va ser, però, en el llançament d’una falta que els visitants aconseguien el 0-1 amb el que s’arribaria al descans.

La segona part va ser de domini arlequinat, tot i que el Masquefa intentava tancar el partit a la contra. La jugada clau del partit va ser l’errada en un penal favorable a l’Ateneu-PBI pocs minuts del final i que hauria suposat l’empat a 1. Ja amb el temps exhaurit, en el llançament de córner i fruit d’un rebot, el Masquefa feia el definitiu 0-2.



1 Comentaris

N

No importa

29 d'octubre 2014.15:15h

Respondre

A veure, qui ha escrit aquesta crónica?
Esta clar que el Jorba va ser superior, es indudable, i no per resultat sino ja de si per plantilla i mes circumstancies.
Pero senyors, perque no parlem... Llegir més també de la primera part dels gols en fora de joc, amb la ma, faltes al porter no pitades i despres la mateixa falta es penal (que u es) etc etc...
En cap moment vui dir que el Jorba no mereixes guanyar o que la torre mereixes treure algo mes positiu, només demano que les croniques siguin algo mes neutrals i no tan caseres, perque u es 100% i aixo no es bo per ningu.
Gracies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.