TORNAR
PUBLICITAT

Capellades elabora l'ordenança de convivència

Es podran fer aportacions fins el 7 de novembre

societat
Dissabte, 25 octubre 2014. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Capellades avança cap a l'elaboració d'una ordenança de civisme i convivència. L'Ajuntament vol comptar amb el parer de la població per consensuar els principals punts de la norma a través d'un procés participatiu

Aquests dies, a Capellades, s’ha fet públic un esborrany de la futura ordenança de convivència ciutadana, l'eina que estableix les normes fonamentals relatives a la convivència ciutadana i a l'ús dels espais públics del municipi. Després de molts mesos treballant-hi els regidors de l’Ajuntament, ara s’obre el procés d’elaboració a la ciutadania. Tots els veïns poden començar a fer aportacions a partir d'ara.

L’ordenança es pot consultar al web municipal, www.capellades.cat. Les modificacions que es considerin oportunes es poden fer arribar de diverses maneres. La més clàssica és la presencial, portant l’esmena al registre d’entrada de l’Ajuntament de Capellades. També es pot utilitzar l’etram, a la web municipal o bé enviar un correu electrònic a participa@capellades.cat. El període previst per fer aquestes aportacions és com a màxim fins el divendres 7 de novembre.

Després s’estudiarà totes les intervencions de la ciutadania i es farà un debat públic el dimecres 12 de novembre per recollir les sensibilitats i interessos de la majoria.

A partir d’aquí s’elaborarà el text definitiu que s’aprovarà com a ordenança en el ple del mes de novembre i finalment es publicarà al BOP per tal que entri en vigor 20 dies després.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.