TORNAR
PUBLICITAT

La gigaenquesta vol cobrir demà la resta de l'Anoia

Centenars de voluntaris han recorregut els domicilis de la comarca el darrer mes

politica
Divendres, 24 octubre 2014. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un darrer esforç. Els voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium enllestiran demà la gigaenquesta que han dut a terme les darreres quatre setmanes. Membres dels col·lectius visitaran diverses poblacions per preguntar quina Catalunya volen

Aquest dissabte es farà la darrera jornada de la Gigaenquesta a l’Anoia. De moment ja s’han visitat més de la meitat de cases de la comarca i, amb la jornada d’aquest dissabte, s'espera cobrir tots els domicilis. Per fer-ho ANC i Òmnium demanen als centenars de voluntaris de l’Anoia un darrer esforç per tal de poder escoltar tota la comarca.

Gigaenquesta a la Conca d'Òdena

Des del dissabte 4 d'octubre, voluntaris de la gigaenquesta ja passen casa per casa a fer preguntes a Igualada i, més tard també, a Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. En aquests municipis l'experiència, segons els propis voluntaris, està sent molt postiva i molts d'ells repeteixen. Per poder acabar la gigaenquesta, els voluntaris que vulguin fer la gigaenquesta a Igualada poden passar de dilluns a dijous de 8 a 9 del vespre a l'Ateneu Igualadí on els entregaran la carpeta de voluntari i els explicaran la tasca a realitzar.

En el cas de Vilanova del Camí i Montbui, es convida a tots els voluntaris d'aquestes poblacions però també d'Igualada a fer la gigaenquesta aquest dissabte 25 d'octubre al matí. La convocatòria a Vilanova del Camí és dissabte a les 10 del matí a la Plaça del Mercat i a Santa Margarida de Montbui a 2/4 de 10 del matí davant de l'Ajuntament.

Aquest cap de setmana també serà el torn d'Òdena, que començarà la gigaenquesta als diferents nuclis de la població i que convoca als voluntaris dissabte 25 d'octubre a 2/4 de 10 del matí davant de l'Ajuntament d'Òdena. Altres municipis on hi ha una cita amb la gigaenquesta demà són Calaf, a les 10 del matí al Casal; Els Prats de Rei, a les 10 del matí a la sala polivalent; Castellfollit de Riubregós, a les 10 del matí a Cala Dela; El Bruc, a les 10 del matí a Can Casas, davant de l’Ajuntament; La Torre de Claramunt, a les 10 del matí a Torresport; Capellades, a les 10 del matí a la Plaça de Missa; i, finalment, Veciana, a les 10 del matí a la Plaça Ramon Servitge.


1 Comentaris

A

A Gonzalez

barri montserrat

24 d'octubre 2014.18:15h

Respondre

Som mols, que estem esperant, que passin de una vegada per casa, per que puguem ”INFORMALS”, de la Catalunya que volem.
Estan tardant massa.
Estem neguitosos per fer LA MEGAMI.....DA.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.