TORNAR

La Cursa de la Dona congrega 37 anoienques

Una important representació de Cal Font va anar a la cursa barcelonina

esports
Dijous, 23 octubre 2014. 21:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La desena edició de la Cursa de la Dona va portar a 37 dones d'Igualada i comarca a Barcelona, per recórrer els 8 quilòmetres en que consistia la prova, en una jornada que va conjuminar esport i la lluita contra el càncer de mama

Una any més una nodrida representació de Cal Font Wellness Centre va ser present el passat diumenge a la X Cursa de la dona que es va celebrar a Barcelona. En aquesta ocasió 37 dones d'Igualada i la comarca van recòrrer els vuit quilómetres de circuit urbà d'aquest esdeveniment en les modalitats de running i marxa nòrdica. La presència d'aquest grup de dones va palesar una vegada més el compromís amb l'esport i amb la causa que convoca aquesta cursa, la lluita contra el càncer de mama, que va engrescar aquest nombrós grup a formar part d'aquesta cita anual amb l'esport i amb el compromís social.

La climatologia i el bon ambient van a més acompanyar tot l'acte amb una temperatura primaveral gairebé estiuenca durant la realització de la prova i van convertir tot l'acte en una gran festa esportiva i solidària. La Cursa de la dona 2014 va aplegar en aquesta ocasió 25.000 dones realitzant aquesta prova que conjuga l'esport i un objectiu totalment altruïsta, ja que l'organització d'aquesta cursa contra el càncer fa una donació de 100.000 euros per la lluita contra el càncer de mama.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.