TORNAR

L'Ateneu acull avui la presentació de la CUP

La finalitat és construir "una política allunyada del professionalisme"

politica
Divendres, 24 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els primers passos públics de la CUP a Igualada seran aquest vespre a l'Ateneu, a partir de les 7. Parlaran la igualadina Mariona Martín i Raimon Ràfols, de Vilanova i la Geltrú. La CUP irromp a la vida política igualadina

La Sala de socis de l'Ateneu Igualadí serà aquest vespre, a les 7 de la tarda, l'escenari de la presentació de la CUP. Serà la posada en escena d'un projecte que han anat madurant els darrers mesos persones de diferents àmbits que han constituït l'assemblea local de la CUP. En l'acte, parlaran Mariona Martín, membre de l'assemblea, i el convidat d'avui, Raimon Ràfols, regidor de Vilanova i la Geltrú per aquesta formació. Posteriorment es farà una assemblea oberta, on es podrà debatre i plantejar els dubtes i propostes entorn el projecte.

L'acte d'avui marca la voluntat de l'assemblea d'obrir-se "a més persones, col·lectius i entitats d’Igualada i la comarca i estendre-us les mans per treballar plegats des d'unes noves formes de fer política, basades en l’horitzontalitat i la transparència". L'objectiu de la CUP Igualada és "crear un nou pol d'acció política allunyada del professionalisme, fonamentat en una voluntat constructiva i de suport mutu entre totes aquelles persones i entitats que mai hem deixat de construir comunitat i ciutat des de fora les institucions". I finalment definir un espai de treball local que "s'adeqüi als ritmes i voluntats de totes les persones que vulguin comprometre’s en una assemblea activa, crítica i municipalista".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.