TORNAR
PUBLICITAT

La Cambra guardona a cinc empreses anoienques per la seva trajectòria

J. Vilaseca, Curtits Badia, el CF Igualada, Cementos Malland i Constructora de Calaf

economia
Dijous, 23 octubre 2014. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ja tradicional Dia de la Cambra ha congregat a un centenar d'empreses. És la divuitena edició d'aques guardó que atorga la Cambra de Comerç en reconeixement a l'esforç i la consolidació a les empreses i entitats. La més antiga premiada avui, té orígens capelladins, J. Vilaseca, paperera

Cinc empreses de l’Anoia han rebut la placa commemorativa a la seva trajectòria. La Cambra reconeix cada any les firmes i entitats que fan un aniversari rellevant i aquest 2014 ha estat el torn —entre d’altres— de cinc firmes anoienques: J. Vilaseca (300 anys), Curtidos Badia S.A (125), Club Futbol Igualada (75 anys), i finalment, Cementos Malland S.A i Constructora Calaf fan cadascuna 50 anys d’activitat pública.

Enguany, de totes les empreses i institucions premiades, destaca el 300è aniversari de la ja citada J. Vilaseca, el 250è de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts i el 200è d’Embotits Solà. El president de la Cambra, Miquel Valls, ha destacat que “el teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, peces clau en les empreses que avui guardonem”. Valls ha destacat el pes de les empreses familiars en l’economia catalana, tant pel que fa al volum de negoci com en la generació de llocs de treball.

L’acte ha comptat amb la intervenció del president de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, Ramon Pascual. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha destacat que “les empreses guardonades projecten la identitat de la nostra economia i s’han sabut adaptar a les noves situacions, èpoques, riscos, tecnologia, amb esforç i amb valor de compromís i transcendència”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.