TORNAR

L'Ajuntament de Montbui impulsa MontSplai

El govern cedirà un local municipal per a les activitats

societat
Divendres, 24 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'obertura de Mont-Splai serà el proper diumenge 2 de novembre, al matí, en una jornada al MontMercat amb diverses activitats infantils previstes

L’Ajuntament i l’entitat MontSplai, una nova associació infantil i juvenil de recent creació al municipi, han signat un conveni de col·laboració. L'acord suposarà l’adjudicació d’una quantitat econòmica, no determinada encara, per a l’entitat per part de l’Ajuntament, i també la cessió de l’espai "L’Hora dels Contes", ubicat a tocar de la Llar d’Infants Santa Anna, per tal de poder realitzar, els dissabtes les diferents sessions de l’esplai. La signatura del conveni la van fer l’alcalde Teo Romero per part municipal i la presidenta de l’entitat MontSplai, Raquel Muñoz.

Cal destacar que Mont-Splai és una entitat jove, però que ha anat guanyant protagonisme durant els darrers mesos. L’objectiu de les responsables de Mont-Esplai és inaugurar el nou local el proper dia 2 de novembre, amb un acte festiu i amb la presència dels infants que hi ha a l’esplai i que tenen entre els 3 i els 14 anys.

L’alcalde Teo Romero va mostrar la seva satisfacció per la signatura del conveni i va recordar que "des de l’Ajuntament donem a totes les entitats, especialment a aquelles que treballen en àmbit d’atenció i suport a les persones. Per a nosaltres els infants és un dels col·lectius on cal dedicar-hi més recursos, i per això recolzem a aquelles entitats que fan una bona tasca amb els nostres menuts". El proper 2 de novembre, entre 2/4 d'11 i 2/4 de 2 del matí, i a l’espai MontMercat, tindrà lloc la gran inauguració de MontSplai. Les activitats previstes són una xocolatada, un espai d’inflables, diferents tallers (cares, xapes, bombolles de sabó i manualitats) i també un circuit d’skiboard i rampes. Clourà l’acte un 'photocall' amb el personatge de Disney Mickey.


3 Comentaris

M

Mont-Just

Montbui

24 d'octubre 2014.12:15h

Respondre

Tot aquest tema dels esplais és territori abonat a la polèmica. L’Ajuntament ha de recolzar a tothom, i segur que és així, perquè dubto que els altres espais o entitats de joves de Montbui no... Llegir més tinguin un conveni signat. Els que ja tenen un local, el més normal és que no en demanin un. Els que el necessiten, el més normal, és que el tinguin i si l’Ajuntament hi pot col·laborar no hi veig el problema. Sempre és el mateix: es queixen els que menys poden parlar, que se us veu el llautó i queda poquet per a les eleccions.

m

mont-cabreado

Montbui

24 d'octubre 2014.11:15h

Respondre

Es curioso como este Ayuntamiento solo favorece a las entidades que les son afines, como siempre,creando clientalismo.El tejido social de Montbui, ha ido poco a poco desapareciendo, (asociaciones de... Llegir més vecinos) etc.

M

Mont-indignado

Montbui

24 d'octubre 2014.08:15h

Respondre

Alguien me puede responder:

Como puede ser que haya entidades en el municipio, con bastante mas antigüedad, que no tienen estas facilidades que le de ha una entidad de nueva creación ?

-... Llegir més Firmado Convenio colaboración
- Uso y disfrute de un local
- Fiesta por todo lo alto de presentación

Creo que hay bastantes entidades que se sentirán muy DISCRIMINADAS al leer este artículo, al comparar como se les trata a esta nueva entidad, y como se les ha estado ignorando a algunas entidades hasta ahora desde desde nuesto MONT-AJUNTAMIENTO.

En definitiva, para este equipo de gobierno NO SOMOS TODOS IGUALES

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.