TORNAR

Jorba inverteix a renovar la seva escola

Els 96 infants matriculats tindran un espai per a cada curs

societat
Dijous, 23 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El consistori ha invertit 15.000 euros els darrers tres anys per reformar alguns dels espais de l'escola i millorar la qualitat del servei. Enguany hi ha una nova sala de professors, aules per a cada curs i també -entre d'altres actuacions- una tanca nova

L’Ajuntament de Jorba ha portat a terme una sèrie de millores en l’edifici de l’escola d’educació infantil i primària de Jorba, de titularitat municipal. L’objectiu principal ha estat adequar tots els espais que fos possible, per poder aconseguir la màxima qualitat en el desenvolupament de la tasca docent i en l’atenció als alumnes. Així, les principals millores són que els 96 nens i nenes matriculats, poden gaudir d’espais d’un únic ús en tots els cursos, des de P3 fins a sisè de primària, amb espais amplis i grups d’alumnes relativament reduïts, fet que permet una major atenció a cada infant.

Una de les actuacions ha estat habilitar una sala d’ús exclusiu per als professors. S’ha reutilitzat tot l’espai que fins fa dos cursos s’utilitzava com a llar d’infants. Així, mentre es mantingui suspès aquest servei, l’espai s’ha posat en condicions per a ser utilitzat per als grups de P3, P4 i psicomotricitat, a part d’alguna activitat com el "mou el cos" de l’AMPA. Un dels principals aspectes que ha millorat ha estat la utilització del pati de la llar com a pati per als més petits, guanyant en qualitat el conjunt de l’escola. També s’han interconnectat els tres edificis de l’escola per a xarxa informàtica i telefònicament, al mateix temps que s’ha creat un aparcament per a persones amb discapacitat i un pas de vianants en l’accés des del carrer de les Eres, cantonada carrer de la Sort. Finalment, s’ha renovat tota la tanca metàl·lica exterior de l’escola i s’ha col·locat una porta nova, més adequada a les necessitats d’aquest entorn.

Resta pendent, pintar i millorar les proteccions de plàstic de la façana sud de l’escola, que, segons el regidor d’Educació, Miquel Albareda, "aquesta és una nova millora que intentarem portar a terme al llarg d’aquest curs". Per a Albareda "sempre hem intentat anar de comú acord amb les prioritats de la direcció de l’Escola i de l’AMPA, pel que fa a les millores de l’Escola. Hi ha molta implicació dels pares i mares, com ho van demostrar ajudant a pintar l’escola el curs passat. En els dos darrers cursos, amb el trasllat del menjador, i les millores ja fetes aquest any, haurem invertit prop de 15.000 euros, que és una xifra força important en uns temps de restriccions generals a totes les administracions públiques. L’important és que els professors puguin treballar el màxim de bé i que entre tots fem que tinguem una escola de qualitat per als nostres fills i filles".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.