TORNAR

El Cicle del Mil·lenari porta a Assumpta Muset

La historiadora visita Calaf aquest divendres al vespre

cultura
Dijous, 23 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'especialista en història moderna Assumpta Muset tractarà a la sala d'actes municipal de Calaf la historia d'una nissaga calafina, els Nadal i Guarda, que van saber prosperar des d'un modest negoci traginer fins a ser al costat de la monarquia

"Els Nadal i Guarda de Calaf: de Traginers a proveïdors de la casa reial" és el títol de la nova conferència que es durà a terme aquest divendres, 24 d’octubre, dins del cicle “Calaf, 1000 anys d’història”, el cicle que es porta a terme al municipi en motiu de la celebració del Mil·lenari de la vila. La xerrada anirà a càrrec de la historiadora Assumpta Muset.

Muset és doctora en Història Moderna per la Universitat de Barcelona, professora d’Història Econòmica Mundial i Màster en Gestió d’Institucions Culturals per la Universitat Internacional de Catalunya. És especialista en història moderna de Catalunya (segles XVI-XVIII), per la qual cosa ha publicat diversos estudis i investigacions relacionats amb aquesta època. També ha publicat articles i llibres.

En acabar la xerrada, , el grup Conya Marinera oferirà una selecció de les seves peces més representatives. En acabar l’actuació s’oferirà un petit refrigeri per a tots els assistents. La xerrada es durà a terme a la sala d’actes municipal, al carrer Mestre Manel Giralt, a partir de les 8 del vespre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.