TORNAR
PUBLICITAT

Compte enrere per la Setmana de l'Ocupació

Les sessions comencen dilluns amb el mediàtic Gaspar Hernández

economia
Dimecres, 22 octubre 2014. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les jornades de la Setmana de l'Ocupacó-Igualada Prepara't portaran durant cinc dies a figures de primer ordre en el món de la recerca de feina i la capacitació professional. Les inscripcions encara estan obertes per aquestes 20 hores de formació especialitzada

Queden cinc dies per l’inici de la Setmana de l’Ocupació a Igualada que organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial. Seran cinc jornades que se celebraran al Museu Comarcal, replenes de ponències i xerrades a càrrec de professionals de reconegut prestigi. L’objectiu, facilitar les eines per la recerca de feina, crear un negoci propi o reorientar el futur professional. Totes les jornades són gratuïtes.

Amb l’excepció de la xerrada de 2/4 de 4 de la tarda de dijous 30, “Conferència: Objetivo 50, sortides laborals per aturats veterans”, a càrrec de Jack Gaitelli i Ana Quintillà, totes les sessions seran matinals. S’arrencarà el dilluns 27, a 2/4 de 10, amb la conferència “Noves oportunitats al territori” on parlaran Àngels Chacón, regidora de l'Ajuntament d'Igualada i Blai Paco, President de la UEA. La primera ponència serà a 2/4 de 12, de la mà de Gaspar Hernández, “Com tenir feina”.

Els horaris seran els mateixos per les següents jornades de ponències. Una primera a 2/4 de 10 i una segona a 2/4 de 12. El dimarts 28, les sessions seran sobre l’autoconeixement, i els convidats Maribel Salvador i Andreu Gatuellas. El dimecres 29, Ari Vigueras — que repeteix presència, amb una xerrada nova— i Juanita Acevedo enfocaran les estratègies 2.0 per trobar feina. La quarta jornada, dijous 30, tindrà a Encarna Moreno, Marta Zaragoza i ja a la tarda l’esmentada visita de Jack Gaitelli i Ana Quintillà. Les sessions de divendres, sobre emprenedoria i free-lance tindran a Guillem Perdrix i Maite Moreno. Les inscripcions es poden fer a www.uea.cat/gestor_formularis-mostrar_formulari-9-cat.htm .


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.