TORNAR

L'Ajuntament crida als músics igualadins per Santa Cecília per omplir els carrers

El termini per formalitzar la inscripció s'esgota el 2 de novembre

cultura
Dimecres, 22 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada vol fer honor a Santa Cecília amb música. I per la diada de la patrona l'Ajuntament fa una crida als músics i grups de la ciutat i la comarca perquè toquin en diferents ubicacions de la ciutat. La data màxima d'inscripció, el 2 de novembre

El dissabte, 22 de novembre, per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC) proposen novament als músics i formacions que se sumin a la iniciativa d’omplir de melodies els carrers de la ciutat. L’Ajuntament, doncs, convoca a tots aquells que hi vulguin participar a tocar aquell dia en diferents indrets entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre.

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic, especificant el nom i cognoms dels components del grup, estil musical, instruments i adjuntant un arxiu sonor, a l’adreça festes@aj-igualada.net abans del proper 2 de novembre.

Durant tota aquella setmana, al voltant de Santa Cecília, diferents alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música d’Igualada i de l’escola LAM duran a terme concerts, assajos i classes obertes en diferents equipaments de la ciutat i, a més, el mateix dissabte, les corals actuaran en diferents places del centre d’Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.