TORNAR

La modificació urbanística dels Plans d'Arau, a punt

Només queda el vist-i-plau de la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central

societat
Dimarts, 21 octubre 2014. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La modificació servirà per permetre el trasllat de l'activitat industrial de Reciclatges Sabaté des de dins del poble fins a un espai vora els límits del terme amb Vilanova del Camí

El Ple de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt va aprovar, provisionalment, en la sessió extraordinària de la setmana passada, la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament del polígon Plans d'Arau I i II. Amb aquesta modificació s'amplia la delimitació de l'actual zona industrial cap el límit amb el terme municipal de Vilanova del Camí. En aquests terrenys es traslladarà l'empresa Reciclatges Sabaté que, actualment, està situada al poble.

El punt es va aprovar per unanimitat. Un cop fets tots els informes per part dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i de l'arquitecte municipal ara es trametrà a la Comissió d'Urbanisme de les Comarques Centrals per a la seva aprovació definitiva. Aquesta modificació, presentada per l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ja es va aprovar, inicialment, en la sessió del 27 de novembre de 2013.


1 Comentaris

J

Jordi

25 d'octubre 2014.23:06h

Respondre

Un trasllat innecessari que només busca tenir contents als quatre veïns a qui molesta tenir-ho aprop. Per contra el trasllat es menja un tros més de zona natural a la conca d’Òdena, perjudica... Llegir més la Conca del riu Anoia i les espècies que en ella hi habiten. Per contra no genera nova activitat econòmica, només la trasllada per que no faci nosa.
Destruïm el territori que ja tindrem temps de penedir-nos més tard.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.