El CB Vilanova Endavant acusa les baixes i perd

Els vilanovins van brindar bons moments de joc, però el triomf no arriba

Dilluns, 20 octubre 2014. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
Es fa esperar la primera victòria del CB Vilanova Endavant. Resultat enganyós el del seu desplaçament a La Palma de Cervelló, on es va fer un bon partit en global però es va arrossegar un primer període força discret

L'equip vilanoví va perdre a la pista del C.B La Palma B de Cervelló per 79 a 54. Va ser un bon partit del Vilanova Bàsquet Endavant que, tot i les importants cinc baixes que presentava, va jugar de tu a tu a l’equip local durant bona part del matx. Els anoiencs van ser condemnats per un primer quart dolent, tant en atac com sobre tot en defensa, que va marcar la resta del partit. El segon quart va ser per uns visitants revifats, que van marxar al descans amb un desavantatge de 13 punts. A la segona part, el Vilanova va pujar una mica més l’intensitat i gràcies a l’encert des de l’exterior es va col·locar a només sis punts (40-34). Tanmateix, una sèrie d’errades consecutives va provocar un parcial de 14 a 2 per als locals en el darrer període i la primera victòria es va escapar definitivament. Amb tot, l'equip va transmetre molt bones sensacions i millora considerable respecte a jornades anteriors. Van jugar: F. Leno (12), , A. Moreno(5), H. Castillo (2), A. Lloret(7), A. Cintas(11), Stalin Rodríguez (13) i P. Ropero (4). Aquesta setmana, dissabte, a 3/4 de 8, derbi anoienc contra el Masquefa.