Empat molt disputat de l'Igualada femení al camp de l'AEM

AEM 3 – 3 CF Igualada

Dilluns, 20 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'AEM va sortir amb empenta, intentant marcar territori des del primer minut i d'aquesta manera va aconseguir avançar-se molt d'hora al marcador. L'Igualada va reaccionar i va començar a desfer-se de la pressió. El partit va acabar amb un 3 a 3 intensament disputat entre els dos equips.

Araceli Barroso refusant una pilota Foto: Anna Mª Zenón

L'AEM va sortir amb empenta, intentant marcar territori des del primer minut i d'aquesta manera va aconseguir avançar-se molt d'hora al marcador. L'Igualada va reaccionar i va començar a desfer-se de la pressió. Un gran gol de la Marta Sáez que va rebre a la frontal i la va engaltar sense rumiar-s'ho va ajudar a tornar a encarar el partit.

L'empat del descans era força esperançador, però només començar el segon temps, les lleidatanes es van tornar a avançar. En aquesta segona part, però, l'Igualada es va mostrar més ofensiu i no va deixar controlar tant el joc a les rivals. Va estar en una recuperació al mig del camp que la Judit s'ha escapat per banda, i veient forat va xutar al fons de la xarxa. Un altre cop el partit empatat; un resultat que les anoienques, vestides de carbassa, valoraven força positivament.

L'alegria va durar poca estona perquè les locals es van tornar a avançar per tercera vegada, però a dos minuts del final, Míriam Solias des de gairebé el centre del camp, va disparar una canonada que va entrar per l'escaire deixant sense possibilitats la portera local.

La propera setmana no hi ha lliga, però el dia 2 de novembre, l'Igualada rep a Les Comes el potent Sant Gabriel