El CB Igualada femení s'imposa a la pista del BC Sant Joan Despí amb un resultat de 48 a 34

Les blaves van sortir molt concentrades amb molta intensitat i amb molta eficàcia de cara a cistella

Dilluns, 20 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Les noies del CBI van assolir una bona victòria davant el líder del grup, el Sant Joan Despí. Les blaves van sortir molt concentrades amb molta intensitat i amb molta eficàcia de cara a cistella.

En els primers 3 minuts el parcial era de 0 a 8. El ritme altíssim de joc no deixava respirar ni anotar a l'equip rival. En aquest moment, l'encert igualadí va anar minvant i van estar 7 minuts de joc sense poder anotar. L'equip local, sense ser superior al visitant va capgirar el marcador arribant al 10 a 9 al finalitzar el primer període.

En el segon, les igualdines van imposar el seu ritme alt de joc amb unes grans defenses que ofegaven el joc de les locals i que permetia poder córrer al contraatac. La confiança de les jugadores de manera individual i col·lectiva va permetre agafar les primeres avantatges. Al descans s'arribava amb 6 punts de diferència, 16 a 22.

Les sensacions eren molt bones, tot i el marcador baix. L'equip treballava amb bloc, havia molt bona actitud tan dins com fora de la pista i tothom sumava. Tot feia preveure que el conjunt igualadí es podria endur la victòria de casa del líder del grup.

A l'inici del tercer període, les del St Joan Despí van reduir diferències fins als dos punts, podia semblar que les locals podrien tombar el marcador però no va ser així. L'Igualada va seguir treballant moltíssim en defensa fet que va ajudar a endosar un parcial de 0 a 12 aconseguint una màxima diferència de 14 punts, 20 a 34. Al final del tercer període 25 a 36.

Tot i que semblava que la victòria no es podia escapar, el conjunt igualadí no podia afluixar ni un pèl si volia aconseguir endur-se el partit. En el darrer període, les igualadines van seguir treballant de valent defensivament i trenant excel·lents contraatacs. Al final, la victòria de les joves igualadines no es va escapar, 34 a 48 reflectia el resultat final en el marcador. Excel·lent treball de tot l'equip però sobretot excel·lent actitud de totes.

El proper partit del sènior femení B serà el diumenge 26 d'octubre a les 17:30 a Les Comes (Igualada), enfront el CB Sant Just B