TORNAR

El Physic CB Igualada marca el ritme del partit contra el Viladecans-S. Gabriel

Els igualadins han aconseguit un marcador de 86 a 45

esports
Dilluns, 20 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El partit disputat dissabte va tenir una clara tendència marcada pels igualadins, que van saber dominar el ritme del partit de principi a fi. Tot i que el primer quart va començar amb molt de respecte per part dels dos conjunts, els blaus van saber pujar el ritme i agafar un avantatge significatiu a la mitja part.

Els igualadins han aconseguit una contundent victòria contra el Viladecans

El match va començar amb molt respecte per part dels dos equips, cosa que feia que hi haguéssin diferències curtes en el marcador 15-21 al final del primer quart. En el segon els nois de l'Igualada van pujar el ritme i gràcies al bon treball defensiu i el bon encert ofensiu, aconseguien el primer avantatge significatiu amb un marcador a 25-40 a la mitja part.

A la represa, els joves igualadins van seguir dominant en totes les facetes del joc, jugant ràpids contraatacs fruit de la bona defensa que ja sentenciaven el partit 40-63 al final del tercer període. Els blaus van brodar l'últim quart, amb un Miquel Padrós esplèndit que va anotar 4 triples pràcticament consecutius.

Van jugar i anotar : P.Benito 11, X.Leon 2, F.Vives 2, B.Marimon 5, M.Benito 4, S.Tarrida 10, M.Maximo 8, M.Padrós 32, J.Fons 3, G.Vilaginés 5, A.Yebra 4.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.