L'Igualada aconsegueix que els 3 punts es quedin a Les Comes guanyant al Lleida B per 3-1

Amb la victòria l'equip igualadí aconsegueix per fi sortir de la zona de descens

Dilluns, 20 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El CF Igualada ha aconseguit sortir finalment de la zona de descens. Després de la victòria d'aquest diumenge per 3 a 1 contra el Lleida B, l'equip de la capital de l'Anoia és catorzè a la classificació de Primera Catalana. En un partit incòmode pels igualadins, els homes de Joan Prat han pogut endur-se la victòria a Les Comes després d'una bona segona part.

Els igualadins van aconseguir els 3 punts que els treu de la posició de descens Foto: Premsa CFI

La setena jornada ha acabat sent important pel Club de Futbol Igualada. L'equip blau s'ha tornat a trobar amb la victòria contra el Lleida B, un rival directe, i els tres punts li han servit per abandonar les places de descens. Després de fer una primera part força fluixa, amb els 45 minuts restants al rellotge l’Igualada ha sortit molt més ben posicionat. Un bon partit de Martí Just i Fran Arevalo han portat als locals a avançar-se en el marcador al minut 55. Dos minuts més tard, Arevalo tornava a enviar la pilota al fons de la xarxa establint el 2-0 i sumant el segon gol del seu compte particular. Amb aquest escenari el Lleida s'ha espavilat i al minut 77 ha aconseguit superar la defensa blava per escurçar distàncies.

L’objectiu de l’Igualada era aguantar sense rebre cap gol per poder assegurar, així, els 3 punts. Al tram final del partit, a més a més, un gol del debutant Àlex Zamora als darrers minuts ha suposat la sentència definitiva del partit. Bona jornada per l’Igualada que, amb aquests 3 punts, aconsegueix per fi sortir de les posicions de descens i superant, a més, un rival directe a la categoria.