TORNAR

L'Anoia se suma a la concentració "Fem un pas endavant" a Barcelona

Des d'Igualada han marxat tres autobusos organitzats per l'ANC

societat
Dilluns, 20 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La campanya Ara és l'hora ha aconseguit reunir unes 108.000 persones en l'acte central de la campanya que ha tingui lloc aquest diumenge al migdia a la Plaça Catalunya de Barcelona. L'acte ha tingut com a objectiu fer una proposta a la societat catalana després dels últims esdeveniments polítics en una jornada multitudinària sota el lema "Fem un pas endavant".

Aquest era l'aspecte de plaça Catalunya

L'Anoia no s'ha quedat al marge del nou episodi que ha viscut el país en relació al procés sobiranista. Tres autocars han sortit d'Igualada aquest diumenge al matí en direcció a Barcelona, i molts particulars d'arreu de la comarca s'han desplaçat a la plaça de Catalunya de la ciutat comtal. Durant l'acte han intervingut les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, que han fet pública la proposta unitària que defensarà Ara és l'hora. L'esdeveniment, ha comptat, a més, amb la presència de membres de la societat civil catalana i representants dels partits polítics.

La projecció del vídeo de la pintada de groc del Poblenou del Delta ha donat el tret de sortida a l'acte. També s'ha interpretat el poema ‘Ara Mateix’ per part de Sílvia Bel, Cesk Freixas i Lluís Llach al piano. Durant la interpretació, hi ha intervingut Eduardo Reyes, president de Súmate, l’actriu Carme Sansa. Els discursos de Muriel Casals i Carme Forcadell han donat pas al final de l'acte, que ha ha clos amb el cant dels Segadors.

Aquest diumenge també ha estat protagonista el col·lectiu "motos per la independència", que organitzava una marxa fins al circuit de Montmeló des de diferents punts de Catalunya. Els anoiencs han sortit des d'El Bruc a primera hora del matí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.