TORNAR

L'Ajuntament convida a imaginar Cal Badia

Comença el procés participatiu per l'espai de joves d'Igualada

societat
Dimecres, 15 octubre 2014. 14:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El projecte de la torre de Cal Badia comença a prendre forma aquesta tardor. El 7 de novembre es farà el primer dels quatre tallers participatius per confegir els usos i el model de gestió d'aquest espai juvenil

Un dels projectes estrella de la regidoria de Joventut i Cooperació d’Igualada, l’espai d’iniciatives juvenils a Cal Badia, comença aquest octubre el procés de participació. El calendari, fins el gener de l’any vinent, preveu quatre trobades en tallers i activitats que definiran els usos i el model de gestió. Joan Requesens, l’edil que s’ocupa de l’àrea, avança que “ja hem parlat amb entitats i particulars. I tots aquells que hi vulguin prendre part es poden posar en contacte amb la Kaserna”.


L'objectiu és teixir una xarxa entre tots els interessats a desenvolupar la seva activitat en aquest edifici i a prendre part en la seva gestió. Tota la informació del procés estarà disponible al web www.calbadia.cat, que també vol ser un espai on fer aportacions i estendre el debat més enllà dels moments de taller. El primer dels tallers es farà el dia 7 de novembre. En paral·lel a aquests primers tallers, Requesens explica que hi hauran les “primeres tasques de neteja” per adequar l’espai. Les primeres actuacions serien la primavera del 2015, en funció del que sorgeixi del procés participatiu.

Dinamització del procés

El procés engegat compta amb el suport de tècniques de la Diputació de Barcelona. Tindrà, a més, la dinamització dels col·lectius LaCol i La Hidra, a nivell d’arquitectura i processos participatius, respectivament. La cooperativa LaCol ha col·laborat en projectes com la recuperació de l'antiga cooperativa La Lleialtat Santsenca, la rehabilitació de Can Batlló o el concurs de les 16 Portes de Collserola. El col·lectiu La Hidra, de la seva banda, ha col·laborat en projectes com el procés urbà Fem Rambla o el disseny de continguts en el seminari Innovar Socialment.


2 Comentaris

S

Sr. Jo

Igualadí

15 d'octubre 2014.23:00h

Respondre

Jo el penso sense l’Aldi al costat #UnAltreNyapUrbanístic

J

Juan G.

08700

15 d'octubre 2014.18:45h

Respondre

La meva imaginació, sols arriba, a imaginar-me lo feliços que serem, moltíssims Igualadins, el dia que el equip que ens desgoverna, perdi les pròximes eleccions municipals, i desaparegui del mapa... Llegir més polític Igualadí per mols anys.

Lo de imaginar-me Cal Badia, hem sopera, aquest exercici de imaginació, que ens demanen, apart de una ensarronada es voler guarnir amb flors i violes,una nova qualificació, per poguer beneficia a algun ITV, a costa dels de sempre, es a dir els Igualadins de segona.
Ja ni ha prou castells / chacon.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.