TORNAR

L'Esquaix Igualada obté el sots-campionat de Catalunya per equips

L'equip anoienc aconsegueix una gesta històrica a nivell del club

esports
Dilluns, 13 octubre 2014. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Només el Malibú Sabadell va poder parar els igualadins, que han firmat una gran trajectòria en el campionat de Catalunya per equips. Sens dubte, un torneig per gravar en lletres d'or

L’equip format pel ja veterà Nasi Herms i els joves germans Jaume va assolir el subcampionat de forma inesperada. Beneficats de sortir com a caps de sèrie 2 del torneig, els igualadins van quedar exempts en la primera ronda. A quarts de final van guanyar 2-1 al Natació St. Andreu B amb victòries de Joel i Bernat Jaume. A semis, l’equip igualadí va dominar al Lloret Squash gràcies a la victòria de Bernat Jaume davant Xavi Blasco per 3-0 i el dramàtic triomf de Nasi Herms amb Jordi Navines desprès d’un ajustadíssim resultat de 3-1 amb 13-11 al quart set. En la gran final, els igualadins van caure amb honor en la gran final per 2-1 davant el Malibu de Sabadell. Bernat Jaume va sumar el punt anoienc derrotant Enric Creus per 3-0. Els de Sabadell també van sumar gràcies a la victòria de Victor Montserrat davant Joel Jaume també per 3-0. En el decisiu, duel de veterans, es va resoldre a favor dels vallesans desprès d’un agònic partit de Seti Herrero davant Nasi Herms (3-1). Sens dubte, el millor resultat de la historia del club.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.