TORNAR

Els moixiganguers aconsegueixen la tripleta de 8

Han quedat tercers a la jornada de dissabte del concurs de castells de Tarragona

societat
Diumenge, 5 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte la colla castellera de la ciutat ha fet la millor actuació de la seva història al concurs de castells de Tarragona. Per primer cop han fet tres castells de 8 en una actuació. Han aconseguit descarregar el 4d8, el 2d8 amb folre i el 3d8.

2d8 amb folre

El primer 3d8 que descarreguen a plaça

El primer castell que han descarregat ha estat un 4d8 molt treballat. A continuació han aixecat la torre de 8 amb folre, la segona que descarreguen i la tercera que fan. Finalment han fet un intent desmuntat del 3d8 amb l'enxaneta a dosos que en el segon intent, han aconseguit descarregar.

Els guanyadors del concurs han estat en primer lloc els Castellers de Sant Cugat, la segona posició se l'han endut els Xicots de Vilafranca, i en tercer lloc, els igualadins que han aconseguit els mateixos punts que els primers i els segons però han quedat tercers per una penalització pel 3d8 desmuntat.

Els Moixiganguers han acabat l'actuació amb 10 pilars, dos de 5 i vuit de 4.


4 Comentaris

M

Mariona

6 d'octubre 2014.19:15h

Respondre

Enhorabona i endavant !!!!!

M

Maria Ll.

Igualada

6 d'octubre 2014.16:45h

Respondre

En tant poc temps des de la fundació dels Moixiganguers i desprès d’haver-se trencat durant molts anys la tradició castellera a Igualada, el que vareu aconseguir el dissabte és per treures el... Llegir més barret.

FELICITATS !!!!!

J

Josep Castelltort

Montbui

5 d'octubre 2014.14:07h

Respondre

Molt bé!

J

Jepis

Igualada

5 d'octubre 2014.10:33h

Respondre

Sou grans! i cada dia feu créixer mes els castells , la il·lusió i la satisfacció de molts i moltes! La enhorabona i gracies!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.