TORNAR
PUBLICITAT

El grup municipal del PSC a Vilanova remarca la seva llibertat de vot per la moció de la consulta

Antonio Sánchez assenyala la "poca coherència" de Vilanova Alternativa

politica
Dijous, 2 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un dels històrics del socialisme a Vilanova del Camí, Antonio Sánchez, en declaracions a Anoiadiari, manifesta que ha estat sempre conseqüent en el debat sobre la independència. Els socialistes sempre han tingut llibertat de vot sobre aquest tema, mentre que Vilanova Alternativa ha canviat la seva posició d'abstenció cap al 'no' a la consulta, que va decantar la negativa del ple del passat dilluns 29

El regidor vilanoví del PSC, Antonio Sánchez, ha subratllat que el grup municipal dóna llibertat de vot entorn del tema de la consulta. L’edil, un dels històrics de la formació al municipi, recorda que sempre ha exercit la mateixa opció i que “he estat coherent amb el que he votat sempre” en aquest aspecte. Sánchez assenyala al grup de Vilanova Alternativa, antics companys de govern del PSC, i apunta que la causa que es tombés la moció ha estat el seu canvi de vot cap al 'no' a la conslta, i no pas el fraccionament dels socialistes.

Sánchez recorda la seva coherència en el vot sobre la independència. Anteriorment, el 2012, en votacions com l’adhesió de Vilanova a l’Associació de Municipis per la Independència, el PSC —amb el propi Sánchez— va optar en bloc pel ‘no’ i en aquell moment Vilanova Alternativa va abstenir-se. El VA sempre ha adduït en aquests punts del ple de ser un partit únicament municipalista. Antonio Sánchez opina que qui ha canviat d’opció clarament és el VA, perquè “entre els socialistes hi havia llibertat de vot”. Darrera del canvi de posició del partit que lidera Francisco Palacios hi podria haver un posicionament de cara a les municipals


10 Comentaris

P

Peret

Vilanova del Camí

2 d'octubre 2014.23:30h

Respondre

Quina manera d’entendre la democràcia tenen els regidors que van votar NO? Ells van votar per decidir que jo no puc votar, quins collons! Al maig de 2015 tornaran a vestir-se de demòcrates i a... Llegir més demanar que votem el seu partit. Fiqueu-vos la vostra democràcia per on us càpiga, farsants!

C

Cristina

Vilanovq del cami

2 d'octubre 2014.23:00h

Respondre

Que el senyor Maturana, la senyora Còdol i l’alcaldessa hagin votat a favor de la llei de consultes, no vol dir que siguin independentistes. No vulgueu fer creure això per guanyar vots.... Llegir més Simplement han manifestat la seva voluntat de poder expressar-se davant les urnes, amb democràcia.
I aquest que es fa dir socialista, caldria que fes una reflexió sobre el seu partit en el qual també hi ha diversitat d’opinions, qui és més socialista? No crec que els socialistes siguin els més indicats per a jutjar aquest comportament i menys a Vilanova, que tots sabem com se les gasten, només cal recordar com va ser escollida la seva candidata, que per cert, comenten que al ple es veia molt propera als dos grups independents de Vilanova. On anirem a parar!?!

R

Rosa

Vilanova

2 d'octubre 2014.22:45h

Respondre

Montserrat, aquells ajuntaments que van votar que si, també van ser el regidors que van votar i van decidir per altres, quina diferencia hi ha. Ja te la dic jo que una votació t’agrada i... Llegir més l’altra no.
Al Franco deixa’l on es i no facis comparacions, per que tu voldries uns referèndums com el seus?

M

Montserrat

2 d'octubre 2014.16:30h

Respondre

Ai sí, quina vergonya que alguns regidors i l’alcaldessa ens vulguin deixar votar, tan bé que estàvem amb el Franco que no permetia consultes ni eleccions, que torni, si us plau! Alguns... Llegir més socialistets i altres demòcrates independents i VAlents se’n moren de ganes. Moren? ai sí, que ja es va morir, el bon home de Franco, déu l’hagi perdonat. Quina gran pèrdua per a la democràcia i per Vilanova. Vilanova no és independentista, coi, que no cal que ho preguntem a les urnes, que ja tenim uns regidors que ho decideixen per nosaltres.Per al bé d’Espanya, Una Grande i Libre (de catalanes). Arriba España, al suelo, conyo!!!

U

Un socialista

2 d'octubre 2014.15:45h

Respondre

Joanma. Votaron por el bien de Vilanova del Cami y de Cataluña. ¿Y por el bien de España?,¿os es que no son españoles?. Yo soy socialista internacionalista, español, catalan y vilanovino, (como... Llegir més muchos en Vilanova)a usted veo que le falta algun referente. A el dia 8,9,10,11, etc de noviembre seguire siendo español, catalan y vilanovino, me quedaré donde estoy y vamos a ver quien es el que se atreve a moverme.
Y eso de como ha de ser, sera su opinion la mia ya le digo que no.

J

Joanma

=ada

2 d'octubre 2014.12:30h

Respondre

A la persona que es fa dir socialista: El senyor Maturana i les senyores Còdol i alcaldessa van votar pel be de Vilanova del Camí i de Catalunya. Tal volta vostè també anirà a viure a Espanya el... Llegir més 10 de novembre? Seria bo per vostè que llegeixi diaris nacionals, dons hauria vist que a moltes ciutats de Catalunya els socialistes han votat a favor de la consulta. Tal com ha de ser.

C

Carlos

Vilanova del cami

2 d'octubre 2014.11:30h

Respondre

Por respeto que me merecía los socialistas, que en su día defendieron los valores de la izquierda, no podéis llamar histórico del socialismo a este individuo...

P

Pere

Igualada

2 d'octubre 2014.10:45h

Respondre

Sr. Sánchez voste hauria d’estar cofoi i orgullos, per que amb el seu inestimable vot, la mocio va ser rebutjada, voste tindria que agrair als srs. del Va que votesin com voste, ja que si no ho... Llegir més entenc malament va votar amb conciencia,
Ara no valen les justificacions i mes si s’en surt beneficiat
S’ho tindria que fer mirar tant el que va votar, como la justificacio del qué van votar els altres.

U

Un socialista

2 d'octubre 2014.10:00h

Respondre

Verguenza les tendria que dar al Maturana, la codol y a la alcaldesa de votar en contra, yo como socialista y votante del psc les di mi voto y lo han tirado a la basura o sea que no quiero saber... Llegir més saber nada mas de estos que se pregonan socialistas y luego hacen los que les da la gana Vilanova no es independentista pese a quien pese y pesa mucho o sea que quien no este de acuerdo que se atienda a las consecuencias en mayo.

M

Maria

2 d'octubre 2014.09:15h

Respondre

Es igual, qui sigui el culpable, el mal ja esta fet !!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.