TORNAR

El sí-sí escalfa motors per l’inici de campanya l'Anoia

La campanya ja compta amb més de 500 voluntaris, però en cal un miler més

politica
Dimecres, 1 octubre 2014. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja hi ha un bon nombre d'anoiencs inscrits com a voluntaris de la campanya "Ara és l'hora", però en calen més. Dissabte comença la campanya porta a porta pel 'sí-sí'. La gigaenquesta també comença aquest dia.

Més de mig miler de voluntaris anoiencs participaran en la campanya "Ara és l'hora" que organitzen l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. La seva missió és actuar en el porta a porta a les llars de la comarca per donar a conèixer la importància de votar el 9 de novembre. A hores d'ara, ja es compten amb més de 500 voluntaris, però se'n precisen quasi mil més per cobrir tot el territori. Les accions s'iniciaran aquest dissabte.

A Igualada es requereixen uns 480 voluntaris i fins ara només es compta amb la meitat. Per arrencar la campanya, ANC i Òmnnium convoquen a voluntaris de la resta de la comarca i persones que encara no s'hagin inscrit a ser el proper dissabte a les 10 del matí a Cal Font. Qui es vulgui sumar a la campanya, ho pot fer a www.araeslhora.cat. A Cal Font mateix tindrà lloc l'inici de campanya a l'Anoia. Serà a 2/4 d'11, quan es donarà el tret de sortida i, seguidament, s’embolcallarà la xemeneia de Cal Font per a convertir-la en una font groga, símbol groc del Sí-Sí.

Acte seguit, el col.lectiu de la Flama del Canigó repartiran color groc a col.laboradors per estendre-ho a tota la ciutat i els voluntaris de la gigaenquesta començaran la seva tasca de fer les preguntes als ciutadans. Els voluntaris retornaran al punt de sortida a 2/4 de 2, moment en que es llegirà un manifest i es donarà per finalitzat l’acte de campanya. Però aquest dissabte, a més d’Igualada, tres poblacions més inicien les accions de campanya: Vallbona d'Anoia, Cabrera d'Anoia i Masquefa, que realitzaran la gigaenquesta i començaran a tenyir el país de groc. La convocatòria pels voluntaris serà a 2/4 d'11 a la plaça de l'església de Vallbona d'Anoia, davant de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia i pendent de concretar a Masquefa.

També dissabte s’inicia la gigaenquesta a 150 municipis de tot Catalunya, entre ells, Igualada i a les poblacions anoienques de Masquefa, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia i Masquefa. La gigaenquesta és un acte senzill, on dos voluntaris s’adreçaran als ciutadans per a preguntar-los la seva opinió sobre el procés i tenir coneixement de què els preocupa més, alhora que es voldrà captar la seva idea per a construir un nou país. S’estima que només es tardarà uns tres minuts a contestar l’enquesta, sempre amb caràcter voluntari i anònim.


5 Comentaris

R

Raúl

Vilanova

2 d'octubre 2014.17:00h

Respondre

Això es per fer una llista dels No independentistes, i desprès marcaran amb una X o posaran botiflers amb sprai a la façana. Tot comença per aquí.

j

josep maria

2 d'octubre 2014.11:15h

Respondre

porta a porta del nucli antic?

intercambia amb altres ciutats per falta de voluntaris?

competencia amb els Testigos de Jehova? (amb tots els respectes pe aquesta religio)

J

Joan Vicenç

Igualada

2 d'octubre 2014.09:45h

Respondre

una enquesta porta a porta i anònima? alguna cosa no quadra...

G

Gerard

Igualada

2 d'octubre 2014.08:45h

Respondre

Els catalans som massa fenicis i dialogants. Un cop de puny a la taula, de tant en tant, no va malament. De totes maneres, em jugo un pèsol que si es fes un referèndum d’autodeterminació... Llegir més guanyaria -i de carrer- el NO. Jo vull que es voti de totes totes, però l’estratègia del PP és guanyar les properes eleccions a través de l’anticatalanisme. D’aquí a 10 anys a aquest pas potser canvien les coses, però a dia d’avui la base social del país es conformaria amb un concert econòmic com el que tenen els bascos i amb una relació de ”mírame y no me toques” en relació amb Espanya.

R

Ramonet

08700

1 d'octubre 2014.19:01h

Respondre

Això pinta, que els de Martorell, vindran a a Igualada, i els de Igualada aniran a Martorell.
Igual, que els piquets ,sindicals, en dies de vagues.
Crec, que els i falta pebrot....ets, per anar... Llegir més per els barris, i a casa de coneguts, que igual no estant per la feina.
Millor el anonimat, una cosa es anar de excursió amb la colla, i una altra anar porta a porta. No saps en que et pots trobar!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.