TORNAR

L'Scrabble en català treu el cap al Mercat de Lletres

L'activitat al Museu de la Pell va comptar amb una participació de 30 persones

cultura
Dimecres, 1 octubre 2014. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els assistents també es van informar del funcionament del Voluntariat per la Llengua, que començarà a partir del mes de novembre. Les ofertes de cursos de català tenen encara les inscripcions obertes a Ig-nova

El Servei Local de Català d’Igualada i la Federació Internacional de Scrabble en Català van ser presents, aquest dissabte, al Mercat de Lletres d’Igualada amb un tast de Scrabble en català. L’activitat, que es va dur a terme durant tot el matí al pati del Museu de la Pell d’Igualada, va comptar amb la participació d’una trentena de persones. Els assistents també van poder informar-se de com funciona el Voluntariat per la llengua, que és un programa que posa en contacte una persona catalanoparlant i una altra que no ho és però que vol fer conversa en català. La propera presentació de parelles lingüístiques es durà a terme el 6 de novembre i les inscripcions per participar-hi es poden fer des del web www.vxl.cat o des del Servei Local de Català (edifici Ig-nova (carrer Lleida, 78). A banda també es va donar informació de l’oferta de cursos de català, que incorpora tots els nivells i encara té inscripcions obertes al mateix edifici Ig-nova. Entre tots els participats al tast de Scrabble es va sortejar un val per a dues persones per al concert que Andrea Motis i Joan Chamorro oferiran el proper 13 de desembre al Teatre Municipal de l’Ateneu. El guanyador va ser l’Adrià Pérez.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.