TORNAR

Crida a defensar la consulta davant dels ajuntaments

Les primeres concentracions la tarda de dilluns, dimarts nova convocatòria

politica
Dilluns, 29 setembre 2014. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les forces que recolzen la consulta del proper 9 de novembre fan la crida a la ciutadania perquè reclami davant dels ajuntaments la celebració de les votacions. Aquest dimarts, a partir de les 7 de la tarda, es produiran les concentracions contra l'anunciada suspensió per part del Tribunal Constitucional de les decisions del president i del Parlament catal

El Tribunal Constitucional espanyol va tardar a penes uns minuts en suspendre la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N, després d'admetre el recurs del govern espanyol. A aquella mateixa hora, a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada es concentrava un grup d'un centenar de persones en protesta per l'anunciada decisió dels magistrats espanyols de suspendre la consulta. Avui, a partir de les 7, l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, convoquen una nova protesta davant de cada ajuntament de Catalunya.

Aquestes mobilitzacions són la resposta a la suspensió automàtica del Tribunal Constitucional de la llei de consultes i el decret. Les entitats expliquen que "davant de l'anunciada suspensió" de la llei de consultes i del decret firmat el passat dissabte, es convoca a les entitats polítiques i socials a concentrar-se davant dels ajuntaments de tot el Principat.


1 Comentaris

E

El Sr Ramon.

08700

30 de setembre 2014.16:45h

Respondre

Se informa al respectable, que a la excursió a la plaça del ajuntament, aquest cop, no hi aura servei de autocar , ni tampoc sera una excursió de xerinola, i rialles. ( Criatures, millor que no i... Llegir més vagin.)
El sopar, va a compta dels participants.
Com a molt, es fera la vista grossa, amb las zones blava. ( Gentilesa, del Sr Alcalde.)
Demanem excuses, per la anomalia, pro amb las preses, no hem tingut temps de rebre la subvenció pertinent, amb que ens tenen acostumats, els comissaris polítics.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.